Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu

Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu
Lionsgate / 50 Cent
Zobrazit další 4 obrázky
Jason Statham se s fanoušky podělil o nové video z natáčení.

Vítejte na akčním Balkáně. Expendables 4 zakotvili v Bulharsku, kde mají základnu pro svoje nejnovější mise. Ty tentokrát nevede Sylvester Stallone a namísto něj v čele stojí Jason Statham. Ten se vrací jako Lee Christmas, ale i když to vypadá, že se svým původním týmem stráví jen minimum času, bude mít k ruce hezkou řádku slušných náhradníků.  

Jedním z nich je 50 Cent, známý rapper, který po přelomu milénia spustil také hereckou kariéru. Už jsme ho mohli vidět třeba v Plánu útěku, v Dokonalém zločinu nebo Bojovníkovi. Teď se tedy připojil k Postradatelným a ze svého akčního výletu sdílel několik fotek. V galerii se tak můžete podívat, jak 50 Cent pózuje se samopalem, popřípadě rovnou s tankem.  

K tomu je tu další video z natáčení od Jaosna Stathama, kde jsou do energické písničky nastříhané nejrůznější zákulisní momenty, Většinu času koukáme do útrob velké lodi, kterou si filmaři nechali postavit jako kulisu ve studiu, zjevně tedy půjde o důležitou lokaci. V záběrech pak sledujeme především natáčení Stathamova duelu s Iko Uwaisem, jenž ve snímku představuje hlavního padoucha. 

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Lionsgate

Zdroje: 50 Cent, Jason Statham

Galerie: 5

Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu Expendables 4: 50 Cent vjíždí s tankem na scénu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu