Strážci Galaxie 3: Sylvester Stallone se vrátí

Strážci Galaxie 3: Sylvester Stallone se vrátí | Fandíme filmu
Marvel Studios
Je Marvel důvodem toho, že Sly bude jen minimálně vystupovat v Expendables 4?

Režisér James Gunn nedávno odhalil ústřední obsazení Strážců Galaxie 3, kteří se čerstvě začali točit. Jeden chlapík však dostal příležitost odhalit svůj překvapivý návrat sám. Konkrétně to byl Sylvester Stallone, z něhož se začíná stávat Gunnova stálice. Nejprve si zahrál ve Strážcích Galaxie Stakara Ogorda, chvíli na to propůjčil hlas King Sharkovi v Sebevražedném oddílu. Teď se vrací, aby se účastnil Strážců Galaxie 3.

Stallone svoji účast odhalil velice nenápadně Instagramu, když zveřejnil video ze skenování svého obličeje. Z toho můžeme usuzovat, že má ve filmu natolik velkou roli, že je potřeba mít k dispozici jeho digitální obraz. Zatím nevíme, zda se vrátí jako Stakar, ale působí to logicky. Gunn si postavu v minulosti pochvaloval a nějaký čas se mluvilo o tom, že by mohla dostat vlastní spin-off (zatím k tomu nedošlo).

Teoreticky bychom mohli spekulovat o tom, zda náhodou Slyova účast ve Strážcích Galaxie 3 není důvodem pro to, že bude mít jen omezenou roli v Expendables 4. Na druhou stranu se už dávno proslýchalo, že čtvrtí Postradatelní budou zaměření na postavu Jasona Stathama, takže stejně tak může jít o dvě nesouvisející skutečnosti.

Foto: Marvel

Zdroj: Sylvester Stallone

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu