Ms. Marvel: Na minisérii si počkáme ještě dlouhou dobu

Ms. Marvel: Na minisérii si počkáme ještě dlouhou dobu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Nová superhrdinka přijde s mnohaměsíčním zpožděním oproti původním předpokladům. A kdy se Disney+ konečně dostane do Česka?

Jednou z dalším superhrdinek, které nám Marvel Studios představí, bude Kamala Khan, alias Ms. Marvel. Minisérie se začala natáčet zhruba před rokem a počítalo se s tím, že ji uvidíme ještě v letošním roce. To už nějakou dobu neplatí. V září bylo definitivně stvrzeno, že se minisérie posouvá na příští rok. Tehdy to ještě mohlo vypadat, že se Ms. Marvel zkrátka o něco málo zdrží a tím pádem se jí dočkáme třeba až krátce po Novém roce. Teď ale šéf Disneyho Bob Chapek na telefonické konferenci s investory uvedl, že streamovací služba Disney+ Ms. Marvel uvede ve svém 4. fiskálním kvartálu příštího roku, což znamená v období od července do konce září!

Nad konkrétními důvody se můžeme jen dohadovat, ale je dost možné, k posunutí mohlo dojít proto, že odsunuta byla také premiéra celovečerního filmu The Marvels, jenž by měl být s Ms. Marvel provázaný. The Marvels měly jít do kin nejprve v červenci 2022 a následně v listopadu 2022. Teď je jejich premiéra oznámena až na únor 2023.

Odložení The Marvels bylo součástí velkého pohybu termínů, ke kterému u Marvelu před časem došlo. A důvod je nasnadě. Chapek během konference otevřeně řekl, že začátek roku 2022 bude podle projekcí studia (kvůli pandemii) v kinech slabý. Možná i s tím souvisí, že na první polovinu roku, na blíže nespecifikovaný termín někdy v období mezi dubnem a červnem, má studio naplánovaný start streamovací služby Disney+ pro dalších 50 zemí. Doufejme, že v téhle vlně už konečně budou Česko i Slovensko.

Chapek dále řekl, ze v budoucnu bude Disney+ dávat ročně za původní obsah více než současných 9 miliard dolarů. Ve čtvrtém kvartálu nás krom Ms. Marvel čeká také uvedení Star Wars série Andor a hrané verze Pinocchia.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Hlavní roli uzmula Iman Vellani. S premiérou se počítá na závěr roku 2021.

Foto: Marvel

Zdroj: Disney

Galerie: 3

Ms. Marvel: Na minisérii si počkáme ještě dlouhou dobu | Fandíme filmu Ms. Marvel: Na minisérii si počkáme ještě dlouhou dobu | Fandíme filmu Ms. Marvel: Na minisérii si počkáme ještě dlouhou dobu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu