Nový Captain America bude v příštím filmu ultimátní outsider

Nový Captain America bude v příštím filmu ultimátní outsider | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Sam Wilson v úloze Captaina Ameriky je u Marvelu přirovnávaný k Rockymu.

Producent Nate Moore pro Marvel dohlížel na aktuální Eternals, ale také na řadu starších projektů. Například na minisérii The Falcon and The Winter Soldier. A do budoucna by se měl starat také o Captaina Ameriku 4, kde už hlavním hrdinou bude Sam Wilson (Anthony Mackie), jenž se během minisérie rozhodl přijmout výzvu a skutečně vzít na svá bedra titul Kapitána Ameriky. V rozhovoru pro ComicBook.com Moore odpovídal na otázku, v čem bude nový Captain America jiný:

Řekl bych, že to [především] není Steve Rogers. A to je podle mě dobře. Nového Capa vnímám jako [boxera] Rockyho. Za každé situace to bude outsider. Není to supervoják. Není stoletý. Nemá podporu Avengers. Co se stane člověku, který nemá žádnou podporu a veřejně vyhlásí, že je nový Captain America? Co se potom může stát? Je to chlap s křídly a štítem, ale je to obyčejný chlap. Proženeme ho peklem a přimějeme ho, aby si štít zasloužil. Uvidíme, co se stane, až proti němu půjdou silnější, větší, zkrátka po všech stránkách vybavenější oponenti. Co vlastně dělá Captaina Amerikou Captainem Amerikou? Podle mě to není sérum supervojáka. A myslím si, že s [Anthonym] Mackiem v roli Sama Wilsona to potvrdíme.“

To zní docela zajímavě. Skoro jako by na sebe Sam Wilson v závěru minisérie The Falcon and The Winter Soldier upozornil někoho, kdo jej bude chtít srazit k zemi. Bude to někdo s vendetou proti Spojeným státům? Proti superhrdinům? Proti vojákům? Nebo prostě jen někdo bude chtít ukázat, kdo je na Zemi bez Avengers pánem? Budeme zvědavě vyhlížet.

Snímek připravují Malcolm Spellman a Dalan Musson, kteří psali The Falcon and The Winter Soldier. Natáčet by se údajně mělo začít příští rok v létě.

Foto je ilustrační - Sam Wilson jako Captain America v minisérii The Falcon and the Winter Soldier

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 2

Nový Captain America bude v příštím filmu ultimátní outsider | Fandíme filmu Nový Captain America bude v příštím filmu ultimátní outsider | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu