Strážci Galaxie 3: Natáčení začalo, obsazení rozšířil nový herec

Strážci Galaxie 3: Natáčení začalo, obsazení rozšířil nový herec | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér James Gunn si do příštích Strážců přizval prověřeného parťáka. Je tu první foto hereckého obsazení.

Chris Pratt, představitel Star-Lorda, v druhé půlce října uvedl, že natáčení Strážců Galaxie 3 začalo. Tehdy režisér James Gunn vše rychle uvedl na pravou míru – Pratt se pouze připojil ke štábu a začaly nejrůznější zkoušky kostýmů, kamerové testy apod. Skutečný začátek natáčení proběhl včera, 8. listopadu, což rovnou potvrdil přímo Gunn

Ten spolu s oznámením sdílel zákulisní fotku hereckého obsazení. Najdete ji dole v galerii a nechybí na ní všichni staří známí. Vpravo dole je Karen Gillan, alias Nebula. Nad ní stojí Chris Pratt (Star-Lord) a Zoe Saldana, představitelka Gamory. V šortkách stojí Sean Gunn – režisérův bratr, představitel Kraglina a člověk, který na place představuj Rocket Raccoona. Jeho dabér, Bradley Cooper, se natáčení neúčastní, pouze později dodá hlas. To samé platí pro Vina Diesela, jenž namlouvá Groota. Stromového muže při samotném natáčení ztvární nějaký dublér. Uprostřed všeho klečí sám bělovlasý režisér a vlevo od něj je Dave Bautista, představitel Draxe. Nad ním stojí jeho věrná parťačka Mantis v podání Pom Klementieff.

Ta se přidala teprve ve Strážcích Galaxie 2. Jak ale sami můžete vidět, součástí fotky jsou ještě další dva nováčci. Jedním z nich je Will Poulter. U něj už před časem bylo potvrzeno, že hraje Adama Warlocka. O své roli zatím nesmí vůbec nic říct, pouze v několika rozhovorech uvedl, jakou je pro něj ctí, stát se součástí Marvelu, a připustil, že kvůli roli výrazněji cvičí. Druhého nováčka do party odhalil až Gunn a jeho fotka. Těsně za režisérem dřepí Chukwudi Iwuji. Toho si Gunn extrémně oblíbil při natáčení Peacemakera, spin-offu Sebevražedného oddílu. Zatím nebylo odhaleno, jakou postavu bude Iwuji hrát, na internetu se začalo spekulovat o tom, že by potají mohl představovat Silver Surfera. Ale počkejme si na oficiální odhalení.

Ještě před začátkem natáčení také v posledních měsících Gunn trousil o projektu celou řadu drobných zajímavostí. Hudbu nesloží Brian Tyler jako předchozí dvoje Strážce, ale John Murphy, s nímž se Gunn seznámil při přípravě Sebevražedného oddílu. Vedle toho se může pochlubit filmy jako 28 dní poté, Sunshine nebo Kick-Ass.

A dál: Groot bude zase o něco větší – od Avengers: Endgame uplynuly roky. Pro natáčení se nepoužívala technologie Stagecraft (promítání pozadí na obří obrazovky, namísto využití zeleného plátna), protože má podle Gunna stále určité drobné mouchy a navíc mají Strážci Galaxie 3 tak velké kulisy, že by se do Stagecraft ateliérů nevešly. Kulisy třetích Strážců budou větší, než ty, které Gunn nechal postavit pro Sebevražedný oddíl a ty konstantně označoval jako masivní. A vedle toho všeho také James fanoušky ujistil, že i když se celá řada Marvel filmů odsouvá na pozdější termín, Strážců Galaxie 3 se to netýká, stále platí původní datum 4. května 2023.

Foto: James Gunn, Marvel

Zdroje: The Jonathan Ross Show, This is Max, Cinema Blend, James Gunn I, II, III, IV

Galerie: 2

Strážci Galaxie 3: Natáčení začalo, obsazení rozšířil nový herec | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Natáčení začalo, obsazení rozšířil nový herec | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu