Thor: Love and Thunder – Vrátíme se do minulosti

Thor: Love and Thunder – Vrátíme se do minulosti | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jsou tu další fotky z natáčení s Natalie Portman a Chrisem Hemsworthem.

Koncem října se štáb snímku Thor: Love and Thunder vrátil před kamery, aby se pustil do dotáček. Nejdřív nebylo tak docela zřejmé, co přesně se v Los Angeles točí. Jak se ale postupně objevovaly další záběry, byla situace jasnější.

Z paruk, které mají Chris Hemsworth a Natalie Portman na hlavách je patrné, že se točí flashbacková scéna, jež nás vrátí do období událostí snímku Thor: Temný svět. Pode očitých svědků se dvojice postav v jednu chvíli o něčem hádá. Je tedy možné, že na vlastní oči vidíme, jak se ti dva před lety rozešli. Pro Temný svět dokonce byla taková scéna před lety natočena (najdete ji na konci příspěvku), z finálního filmu však byla vystřižena (a události se nakonec téměř určitě odehrají jinak).

Náhlé zmizení Jane Foster (Portman) z Thorova (Hemsworth) života považovali někteří fanoušci z určité slepé místo v životě boha hromu. Teď to vypadá, že se zpětně dozvíme, jak to tenkrát před lety vlastně se dvěma hrdličkami bylo.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Marvel

Zdroj: Thor: Love and Thunder News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest