Black Adam pozabíjí spousty nepřátel, přístupnost bude ždímaná na maximum

Black Adam pozabíjí spousty nepřátel, přístupnost bude ždímaná na maximum | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Už teď se u The Rockovy superhrdinské komiksovky počítá s pokračováním a spin-offy.

Před časem jsme viděli nový teaser trailer pro chystanou komiksovku Black Adam. Dwayne Johnson v ukázce jako titulární hrdina rozhodně neměl zábrany. Krev sice proudem netekla, ale přesto jsme mohli vidět, jak nesmrtelný bojovník rozdrtil jednoho z oponentů rukama na prach. A zřejmě to nebude žádná výjimka.

Producent Hiram Garcia, který s Dwaynem Johnsonem už hezkých pár let točí všechny jeho filmy, mluvil s novináři u příležitosti akčního filmu Red Notice. Řeč přišla také na Black Adama a Garcia se pochlubil, že film bude hodně ostrý a bude ždímat přístupnost PG-13 (film pro mládež do 13 let nevhodný) opravdu na maximum, jako to před pár lety dělal třeba Temný rytíř. Máme se připravit na to, že ve snímku padne opravdu velký počet obětí.

Dále se Garcia rozpovídal o tom, že v tuhle chvíli je hotový hrubý sestřih filmu (bez dokončených triků) a přesto už prý snímek vypadá slibně. Je prý velký, zábavný a na The Rockovi je vidět, že byl pro roli zrozený. Celkově pak má mít film značný dopad na celé filmové DC univerzum. Už teď prý existují plány na další budoucnost. Snímek samozřejmě musí mít pozitivní divácké přijetí, ale pokud jej mít bude, tak se počítá s dalšími filmy pro Black Adama i pro tým Justice Society of America, který spolu s hlavním protagonistou bude ve filmu vystupovat.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 29. 7. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: CBR, Collider I, II

Galerie: 3

Black Adam pozabíjí spousty nepřátel, přístupnost bude ždímaná na maximum | Fandíme filmu Black Adam pozabíjí spousty nepřátel, přístupnost bude ždímaná na maximum | Fandíme filmu Black Adam pozabíjí spousty nepřátel, přístupnost bude ždímaná na maximum | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest