Vřískot: Nová upoutávka klade důraz na hororového zabijáka

Vřískot: Nová upoutávka klade důraz na hororového zabijáka | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrci a herci lákají v nové ukázce diváky na návrat slavného hororového zabijáka.

Nový Vřískot je tu s další upoutávkou. Tentokrát jde o featurette, kde tvůrci a herci hovoří o tom, jak je „Ghostface“ zpátky a jak tentokrát bude všechno jinak, fanoušci budou překvapení a tak dále. Prostě marketing. Pokud vám stačí video, najdete jej níže. Pokud si chcete spolu se mnou trochu zanadávat, pokračujte ve čtení.

Osobně si nemůžu pomoci, ale mám hroznou chuť nový Vřískot přirovnávat k novému Halloweenu. Také se někdo rozhodl, že bude dobrý nápad pojmenovat starý i nový film úplně stejně (ne není). Také znovu sledujeme vyvražďovačku s kudlou v ruce. Možná prostě nejsem fanda žánru, ale u Halloweenu jsem si znovu potvrdil, že slashery prostě musejí být humorné nebo extrémně šokující, jinak je to nuda. První Vřískot před lety mile překvapil nadhledem a komentováním žánrových klišé. Ten nový nicméně působí právě jako to žánrové klišé. Vraždění nožem po sto první. Ano, je fajn, že se alespoň dopředu neví, kdo je vlastně vrah, ale to je málo a jinak vůbec nic v traileru nepůsobí ani trochu záživně. Jak to vidíte vy? Dejte vědět v komentářích.

Neve Campbell, Courteney Cox a David Arquette se vracejí jako protagonisté předchozích snímků Sydney, Gale a Dewey. V novém pokraočování se Sidney Prescott vrací do svého rodného města, po tom, co se dozvídá že na ospalém předměstí řádí zabiják, jenž napodobuje vraždy, k nimž došlo před lety. Obsazení doplňují Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding a Kyle Gallner. Film bude v českých a slovenských kinech uvedený 14. ledna 2022.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 3

Vřískot: Nová upoutávka klade důraz na hororového zabijáka | Fandíme filmu Vřískot: Nová upoutávka klade důraz na hororového zabijáka | Fandíme filmu Vřískot: Nová upoutávka klade důraz na hororového zabijáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest