Doctor Strange 2: Je tu první pohled na záporáka

Doctor Strange 2: Je tu první pohled na záporáka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Monstrum z hlubin vesmíru je oficiálně potvrzené. Na Doctora čekají rozsáhlé dotáčky.

Kolem snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness bylo delší dobu ticho. Naposledy tu byla zpráva o tom, že film odkládá premiéru na 5. května 2022 (stejně jako další Mavel novinky). Pro snímek je to jedině dobře, protože v rozhovoru pro Today Show představitel hlavní role Benedict Cumberbatch prozradil, že snímek čekají dotáčky/přetáčky. A asi nebudou úplně zanedbatelné, protože budou probíhat v listopadu i v prosinci.

Teď jsme se dočkali alespoň drobné novinky. Je tady vůbec první pohled na padoucha známého jako Shuma-Gorath. Jde pouze artwork z tematického puzzle (viz galerie pod článkem), takže definitivní podoba ve vlastním filmu se bude trochu lišit, nicméně touhle cestou je alespoň konečně potvrzené, že monstrum ve filmu skutečně vystupovat bude – v minulosti kolem toho vládly jisté pochybnosti.

Shuma-Gorath je v komiksech pán chaosu a vládce božstev z oblasti mimo naši dimenzi, známých jako „Prastaří“. Shuma-Gorath vládne více než stovce dimenzí. V komiksech je jedním z nejmocnějších oponentů Doctora Strange a zdá se, že není možné jej zcela zničit. V komiksech je vykreslovaný jako chapadlovité, hvězdicovité stvoření, které má nezměrnou nadpřirozenou moc. Dle nepotvrzených informací ve filmu Shauma-Gorath pronásleduje superhrdinku Ameriku Chavez, protože chce získat její schopnosti a díky nim ovládnout celý mnohovesmír. America Chavez bude nově představená mladá hrdinka, kterou hraje Xochitl Gomez. V komiksech je její schopností možnost procházení napříč realitami.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 5. 5. 2022.

Titulní foto je ilustrační - Doctor Strange

Zdroje: Booktopia, Today

Galerie: 2

Doctor Strange 2: Je tu první pohled na záporáka | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Je tu první pohled na záporáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest