Armáda mrtvých 2 bude podstatně větší, vrátí se starý známý

Armáda mrtvých 2 bude podstatně větší, vrátí se starý známý | Fandíme filmu
Netflix
Zack Snyder odhalil název svého příštího zombie filmu a nové podrobnosti.

Aktuálně na Netflix dorazil prequel Armády mrtvých Armáda lupičů. Snímek produkuje a spolunapsal Zack Snyder, který u toho rovnou mluví o tom, co chystá dál. Především prozradil, že pokračování Armády mrtvých se bude jmenovat Planeta mrtvých (Planet of the Dead), což jasně naznačuje, že se zombie nákaza z Las Vegas výrazným způsobem rozšíří.

Snyder název odhalil pro magazín Inverse, kde zároveň naznačil, že Ludwig Dieter (Matthias Schweighoefer) události Armády mrtvých přežil. Pravdou je, že nevíme, co se přesně stalo, když se za ním dveře sejfu v Las Vegas zavřely. Pořád ještě zbýval nějaký čas do exploze a na kameru jsme jej nikdy zemřít neviděli. Jeho návrat by každopádně dával smysl, když jsme s ním strávili celý prequelový film, který měl jinak se zombie podstatou celé značky jen pramálo společného.

V rozhovoru pro Games Radar pro změnu Snyder mluvil o tom, že ho hrozně baví protkávat příběhy napříč nějakou mytologií. V Armádě lupičů jsme se dozvěděli něco o historii sejfů a o záporákovi Bly Tanakovi (Hirojuki Sanada). A pak je tu ještě možnost časové smyčky. Snyder nechce otevřeně říci, zda na něco takového dojde nebo ne, nicméně z jeho reakce lze číst, že si fanoušci velice správně všímají podezřelých detailů, které se v Armádě mrtvých objevily, jako když protagonisté před Tanakovým sejfem najdou těla, která na sobě mají oblečení až podivně podobné tomu jejich…

Vedle pokračování se chystá ještě další prequel, tentokrát v podobě animované série. Ta se má odehrávat v Las Vegas na začátku zombie apokalypsy. A snad bychom se mohli podívat také do Oblasti 51, kde Američané dělali pokusy s interdimenzionálním cestováním. Vrátí se také několik postav z prvního filmu. Dave Bautista jako Scott Ward, Ella Purnell jako Kate Ward, Ana de la Reguera jako Maria Cruz, Omari Hardwick jako Vanderohe a Tig Notaro jako Marianne Peters.

Zatím nemáme zprávy o tom, kdy se nových příběhů ze světa mrtvých dočkáme.

Foto je ilustrační - Armáda mrtvých 1

Zdroje: Inverse, Games Radar

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest