In The Land Of Saints: Liam Neeson jako zabiják v důchodu

In The Land Of Saints: Liam Neeson jako zabiják v důchodu | Fandíme filmu
Briarcliff Entertainment
Pokud jste terorista, měli byste se svým nekalostem vyhýbat v místech, kde tráví svůj důchod jeden extrémně nebezpečný stařík.

O tomhle tématu mluvíme podobně často, jako třeba o úpadku kariéry Bruce Willise. Také u Liama Neesona se v téměř každém novinkovém článku opakuje jedno témat: Ačkoliv charismatický bezmála sedmdesátník už přinejmenším pět let vyhrožuje tím, že s rolemi v akčních a napínavých filmech opravdu sekne, stále se k nim vrací. Možná jej prostě baví, možná mu producenti nabízejí tučné šeky, když vidí, že publikum na tuhle nabídku v kinech slyší. Možná platí obojí.

Každopádně se na světlo světa dere další kousek, v němž Neeson ztvárnil stárnoucího profíka s talentem pro likvidaci oponentů. Chystaná novinka se jmenuje In The Land Of Saints, tedy zhruba „V zemi světců“. Neeson ztvární bývalého zabijáka, který nedávno pověsil řemeslo na hřebík a teď žije v odlehlé irské vesnici. Nechá se však trojicí pomstychtivých teroristů vtáhnout do smrtící hry kočky s myší.

Do jedné z dalších rolí byl obsazený Ciarán Hinds, jehož můžete znát třeba ze Hry o trůny nebo z Jeden musí z kola ven. Režíruje Robert Lorenz, jenž už s Neesonem natočil Poslední výstřel (The Marksman). Scénář napsali Mark Michael McNally, Terry Loane a Matthew Feitshans, tedy výběr autorů málo zkušených, či se slabou dosavadní filmografií. Natáčet se začne v březnu 2022 v Irsku.

Aktuálně jsou v postprodukci snímky Blacklight, Memory a Retribution, takže na Neesonovy příznivce čekají brzy pěkné žně.

Foto je ilustrační (The Marksman)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest