Castle Falls: Dolph Lundgren režíruje akční drama – je tu trailer

Castle Falls: Dolph Lundgren režíruje akční drama – je tu trailer | Fandíme filmu
Shout! Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Scott Adkins a Lundgren jdou po balíku peněz v budově, co už za chvíli bude srovnána se zemí.

Dolpha Lundgrena všichni známe jako akční hvězdu z Rockyho IV, Univerzálního vojáka nebo Expendables. On ale také čas od času režíruje. Natočil například snímky Inkvizitor nebo Icarus. Obvykle nejde o žádná velká terna, ale zároveň o nijak horší snímky, než je běžný béčkový akční průměr.

Teď Dolph natočil novinku Castle Falls a musí se nechat, že minimálně v rámci laciných akčňáků vlastně film v traileru nepůsobí vůbec špatně. Lundgren hraje otce, který se snaží sehnat peníze na léčku rakoviny svojí dcery. A pak je tu Mike, bývalý zápasník, který se pokouší protloukat, jak se dá. Oba dva zjišťují, že ve staré nemocnici jsou ukryté tři miliony mafiánských peněz. Potíž je v tom, že po balíku jdou také ozbrojení gangsteři a celou ruinu za dvě hodiny čeká demolice.

Mika ztvárnil akční specialista Scott Adkins a zdá se, že se před kamerou celkem činil. Tu a tam snímek vzdává hold Smrtonosné pasti a vypadá to, že motivace dvou hrdinů není úplně směšná, takže by snímek nemusel příznivce akčního žánru nikterak urážet. Novinka dorazí na VOD 3. prosince.

Podklady a foto: Shout! Studios

Galerie: 3

Castle Falls: Dolph Lundgren režíruje akční drama – je tu trailer | Fandíme filmu Castle Falls: Dolph Lundgren režíruje akční drama – je tu trailer | Fandíme filmu Castle Falls: Dolph Lundgren režíruje akční drama – je tu trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest