Butcher’s Crossing: Nicolas Cage jako lovec bizonů

Butcher’s Crossing: Nicolas Cage jako lovec bizonů | Fandíme filmu
Stride Management
Zobrazit další 2 obrázky
Neúnavný herec se obul do westernové role v příběhu, kde dobrodruhům půjde o život a duševní zdraví.

Nicolas Cage je neúnavný. Nové role mu ve filmografii přibývají skoro tak rychle, jako Bruci Willisovi. Na rozdíl od vyhořelé akční hvězdy ale dokáže stále čas od času zaujmout. Ať už vyloženě dobrým výkonem, anebo alespoň vyšponováním své pověstné šílenosti na maximum. Proto diváci jeho nové filmy stále ještě vyhlížejí se zvědavostí.

Poslední kousek na Nicově seznamu se jmenuje Butcher's Crossing a společně s chystaným snímkem The Old Way jde o vůbec první western, jaký Cage natočil. Děj je zasazený do 70. let 19. století. Hlavním hrdinou je mladý muž, který opouští studium na Harvardské univerzitě a vydává se na divoký západ, kde se snaží najít svůj životní úděl po boku lovců bizonů, vedených Millerem (Cage). Společně se vydávají na drsnou výpravu za bizoními kožešinami, při níž se potýkají s drsnou přírodou, riskují vlastní život i zachování zdravého rozumu.

Název filmu odkazuje k městečku, kde se dvě ústřední postavy setkávají. Snímek vychází z románu Johna Edwarda Williamse. Filmovou verzi režíruje Gabe Polsky (Rudá mašina, Hotelové pokoje), který režíruje spolu s Liamem Satre-Meloym, svým pravidelným spolupracovníkem. Natáčení momentálně probíhá v americké Montaně.

Foto: Stride Management

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Butcher’s Crossing: Nicolas Cage jako lovec bizonů | Fandíme filmu Butcher’s Crossing: Nicolas Cage jako lovec bizonů | Fandíme filmu Butcher’s Crossing: Nicolas Cage jako lovec bizonů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu