Black Friday: V hororové komedii se nákupní šílenství strašně zvrhne

Black Friday: V hororové komedii se nákupní šílenství strašně zvrhne | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit další 1 obrázek
Slevy dovedou lidi přimět ke strašlivým věcem. Když je navíc ovlivňují mimozemští paraziti, je z toho teprve průšvih.

Bruce Campbell, známý především díky sérii Evil Dead, se objevil v další hororové komedii. Novinka Black Friday pojednává přesně o tom, co napovídá už samotný název – tedy o „svátku“ všech slev. U nás v Česku si většina z nás Black Friday asi spojuje především s kňouráním jednoho nejmenovaného zeleného pidižvíka. Ve Spojených státech ale slevy na „černý pátek“ fungovaly už dávno před internetem, kdy se lidi prostě nahrnuli do krámů, jež se často uchýlily k vyloženě drastickým slevám. Možná jste viděli záběry ze zpravodajství, kde se lidi vyloženě perou o poslední kusy zlevněných výrobků a neinformovanému by se mohlo zdát, že sleduje rabování.

Davovou psychózou se rozhodl v nadsázce zpracovat scenárista Andy Greskoviak. Jeho snímek Black Friday se odehrává během nejzuřivější nákupní noci v roce, kdy se musí otrávení zaměstnanci hračkářství bránit proti hordám svátečních zákazníků. Potíž je v tom, že letos je mimozemští parazité proměnili v monstrózní příšery.

V hlavních rolích vedle Campbella vystupují Devon Sawa (Final Destination), Ivana Baquero (Faunův labyrint), Ryan Lee (Husí kůže), Michael Jai White (Spawn) a Stephen Peck. Film zrežíroval Casey Tebo, podle kterého by měl snímek připomínat Gremlins nebo Krampuse. Dole v galerii můžete vidět první fotky.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 2

Black Friday: V hororové komedii se nákupní šílenství strašně zvrhne | Fandíme filmu Black Friday: V hororové komedii se nákupní šílenství strašně zvrhne | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest