Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii

Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Šplh do výšin není pro představitele Spider-Mana nejmenší problém. Nakoukněte do zákulisí jeho dobrodružné novinky.

Léta odkládaná adaptace dobrodružné videohry Uncharted před pár dny konečně představila divákům svůj první trailer. U toho to ale neskončilo. Produkce se rovnou pochlubila také krátkým filmem o filmu. To se především snaží diváky přesvědčit o tom, jakou chemii mají mezi sebou představitel hlavní role Tom Holland a Mark Wahlberg, jenž v bijáku představuje jeho staršího mentora. Krom toho je propagační video tradiční směsí záběrů ze zákulisí, kde můžeme vidět, jak se točily nejrůznější dobrodružné scény, jak Tom Holland prováděl nebezpečné kaskadérské kousky a do jakých parádních mezinárodních lokací štáb zavítal.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 10. 2. 2022. 

Podklady a foto: Sony

Galerie: 5

Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu Uncharted: V krátkém filmu o filmu Holland a Wahlberg předvádějí vzájemnou chemii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu