Freelance: John Cena v akční komedii od autora 96 hodin

Freelance: John Cena v akční komedii od autora 96 hodin | Fandíme filmu
Universal Pictures
Pierre Morel nám představí dalšího bývalého člena zvláštních sil, co má pořad ještě dostatek speciálních schopností na rozdávání.

John Cena raketově vystřelil ze světa Wrestlingu do Hollywoodu. Svůj komediální a akční talent postupně předvedl ve filmech jako Vykolejená, Kazišuci, Bumblebee, Sebevražedný oddíl nebo Rychle a zběsile 9. Režisér Pierre Morel je také etablovanou osobností, jakkoliv má jeho kariéra bohužel spíše sestupnou tendenci. Začínal více než slušným Okrskem 13, proslavil se 96 hodinami s Liamem Neesonem, ale pak už přišlo slabší Bez soucitu a snímky Gunman a Peppermint vyloženě zapadly. Uvidíme, zda se nakopnutému Cenovi podaří Morela trochu vzkřísit.

Společně pánové připravují novinku Freelance, akční komedii se slušným rozpočtem 40 milionů dolarů. Cena má ztvárnit člena speciálních sil, který opustil armádu a založil si rodinu. Několik let se snaží přizpůsobit životu na předměstí, ale grilování se sousedy ani vození dětí do školy nejsou to pravé ořechové a splátky hypotéky se nepříjemně vrší. Proto se hrdina rozhodne vrátit ke svému řemeslu a přijme zakázku jako ostraha pro novinářku, jež se vypraví natočit rozhovor s krutým diktátorem. S tím samým diktátorem, který možná napadl hrdinovu jednotku. Když dojde uprostřed interview k vojenskému převratu, je trojice nucená uprchnout do džungle, kde se snaží přežít přírodní podmínky, armádu a jeden druhého.

Scénář napsal jako svou prvotinu Jacob Lentz. Představitelé dalších rolí se hledají a natáčení má začít zkraje příštího roku v Kolumbii.

Foto je ilustrační: John Cena v Rychle a zběsile 9

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest