Batgirl si našla novou hereckou posilu v Mizerech

Batgirl si našla novou hereckou posilu v Mizerech | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režiséři nové komiksovky od DC se rozhodli vsadit na prověřeného koně.

Před několika dny se Batgirl na akci DC FanDome předvedla s prvním artworkem, jenž naznačil, že nás v sérii nečeká možná jen černočerná temnota, jak jsme obvykle u batmanovských projektů zvyklí. Krátce o tom se objevila nová castingová zpráva.

Server Deadline odhalil, že do snímku byl obsazení Jacob Scipio. S tím se režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah seznámili při natáčení Mizerů navždy, kde hrál záporáka. Nevíme, jakou roli Scipio dostal v Batgirl. Starší nepotvrzené zprávy hovořily o tom, že do role záporáka byl hledaný muž ve věku 50-60 let, což osmadvacetiletý Jacob nesplňuje ani zdálky. Ale kdo ví, třeba postava byla upravena jemu na tělo, starší zprávy o záporákovi byly chybné anebo herec dostal nějakou úplně jinou roli. Deadline také znovu potvrzuje, že ve snímku bude vystupovat J.K. Simmons, jako komisař Gordon, otec hlavní hrdinky Barbary Gordon, již ztvárňuje Leslie Grace.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Identitu užívala řada žen, nejčastěji Barbara Gordon. Nejdříve se Barbara objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V klíčovém příběhu se zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu pak začala chodit a znovu oblékla kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna. V hlavní roli Leslie Grace, jako komisař Gordon vystupuje J.K. Simmons. Scénář chystaného filmu napsala Christina Hodson, režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah. Snímek je určen exkluzivně pro streamovací službu HBO Max.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest