Wonder Woman 3: Studio potvrdilo, že se snímek chystá

Wonder Woman 3: Studio potvrdilo, že se snímek chystá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisérka Patty Jenkins láká diváky na třetí komiksové dobrodružství s Gal Gadot.

Wonder Woman 1984 byla přijata rozpačitě. Části kritiků optimistický styl snímku přišel osvěžující, části přeslazený. Ze souběžného uvedení na streamu a v pandemických kinech šlo navenek jen velice těžko rozpoznat, jak velký byl nebo nebyl zájem diváků. Záhy po premiéře byl oznámený třetí díl série. V tu chvíli se cynikové ještě mohli domnívat, že studio oznámilo pokračování jen tak ze setrvačnosti, aby v nerozhodnutých divácích vyvolalo pocit, že je vše v nejlepším pořádku a má smysl se o snímek zajímat.

Deset měsíců poté však Warner Bros. Wonder Woman 3 potvrzují znovu. Učinili tak na velké komiksové prezentaci DC FanDome, kde jsme se během víkendu dočkali proudu žhavých novinek. Na Wonder Woman 3 přišly diváky lákat režisérka Patty Jenkins a představitelka princezny Diany ze 70. let, Lynda Carter. Ta zároveň ve Wonder Woman 1984 ztvárnila legendární amazonskou bojovnici Asterii. Je tedy možné, že nám tímto způsobem filmaři naznačují, že Asteria dostane v příštím filmu větší prostor.

Gal Gadot se DC FanDome nezúčastnila kvůli své vytíženosti, ale zbývající dvě dámy přinesly dost nadšení i za ni. Jenkins sice má natočit ještě Star Wars: Rogue Squadron pro Lucasfilm, ale to jí zjevně nezabrání v tom, aby se následně opět mohla vrátit do světa komiksů.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: DC FanDome

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest