Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek

Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Dětský hrdina v dospělém těle se vrací, aby učinil přítrž nekalým rejdům zlotřilých bohyň.

Další snímek, který na fanouškovské akci DC FanDome prezentoval svou první upoutávku, je Shazam! Fury of the Gods. Pokračování Shazama patří mezi filmy, které dokončily natáčení teprve nedávno a jsou dost trikové, nečekal na nás tedy klasický trailer, ale video ze zákulisí. V tom jsme se dočkali záběrů kulis, pohledů na rekvizity a herce v kostýmech. Krom toho jsme mohli vidět také počítačové modely různých bestií a výtvarné návrhy nových lokací.

Novými protivnicemi jsou tentokrát Hesperidky, mocná božská stvoření, která se svými silami Shazamovi minimálně vyrovnají. Naštěstí na ně není sám, když tentokrát už od úplného začátku mají k dispozici superschopnosti i všichni jeho „sourozenci“. Ti všichni se učí vybalancovat svůj civilní a superhrdinský život, zatímco je čeká nová výzva. Zdá se, že tvůrci jsou ambiciózní, tak snad výsledkem bude stejně srdečná rozpustilá zábava, jako v případě jedničky.

Ve snímku Shazam! Fury of the Gods se Asher Angel vrací jako Billy Batson, sirotek, jenže se po vykřiknutí zaklínadla Shazam! mění v superhrdinu s dospělým tělem. Po proměně superhrdinu hraje Zachary Levi. Vracejí se také představitelé Billyho adoptivních sourozenců - Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Grace Fulton, Ian Chen a Jovan Armand. Jako jejich proměněné verze vystupují Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler a D.J. Cotrona. Záporačky hrají Rachel Zegler, Lucy Liu a Helen Mirren. Režíruje opět David F. Sandberg. Premiéra je stanovena na 1. 6. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 4

Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek | Fandíme filmu Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek | Fandíme filmu Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek | Fandíme filmu Shazam! Fury of the Gods: První upoutávka pro ještě větší superhrdinský zážitek | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest