Knock at the Cabin: M. Night Shyamalan chystá další záhadnou novinku

Knock at the Cabin: M. Night Shyamalan chystá další záhadnou novinku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Šestého smyslu či Rozpolceného nás zve do lesů. Známe datum premiéry.

Známý režisér M. Night Shyamalan chystá další tajuplnou novinku. Jak je u něj dobrým zvykem, nevíme o ní prakticky nic. Čerstvě byl odhalený alespoň název snímku. Ten zní Knock at the Cabin. To by se dalo přeložit asi jako „Zaklepání na chatu“, potažmo nepřímo jako „Zaklepání na dveře chaty“. Takový název v nás může evokovat, že se příběh bude odehrávat někde v lesích, v odlehlé chatě. A vzhledem k tomu, že jde o film M. Night Shyamalana, klepání asi nebude úplně nevinné. Možná dostaneme duchařský příběh, ale stejně tak je možné, že režisér chystá thriller o invazi cizích útočníků, kteří napadnou obyvatele chaty.

Novinka má ohlášené datum premiéry na 3. února 2023. Shyamalan o ní před časem prozradil, že snímek bude hodně svižný, zřejmě bude mít pod sto minut. Nejspíš tedy nemáme čekat žádný zdlouhavý úvod do situace a rovnou budeme vržení do víru dění. Jinak je u M. Nightových filmů v posledních letech zvykem, že toho o nich dlouho dobu víme jen naprosté minimum a první odhalení přijdou teprve s blížící se premiérou.

M. Night Shyamalan se po filmech Šestý smysl, Vyvolený a Znamení stal hvězdou, následně však jeho kariéra začala postupně uvadat, když točil stále slabší a méně úspěšné filmy. Spolu s thrillerem Rozpolcený přišel kariérní restart, i když kvalita jednotlivých dalších M. Nightových novinek je přinejlepším kolísavá. Na druhou stranu režisér přešel na model, kdy točí relativně levné projekty, ty si financuje vesměs sám a má tak velkou tvůrčí svobodu. Naposledy jsme od něj mohli vidět snímek Čas. Ten sice nebyl přijatý dvakrát skvěle (průměrná známka na Rotten Tomatoes je 5,5 z 10), ale při rozpočtu 18 milionů utržil 90 milionů, což je v hubených pandemických časech skvělý výsledek.

Titulní foto je ilustrační, M. Night Shyamalan při natáčení filmu Čas

Zdroj: Bloody Disgusting

Galerie: 2

Knock at the Cabin: M. Night Shyamalan chystá další záhadnou novinku | Fandíme filmu Knock at the Cabin: M. Night Shyamalan chystá další záhadnou novinku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest