Secret Invasion: Nick Fury se pustil do natáčení nové paranoidní marvelovky

Secret Invasion: Nick Fury se pustil do natáčení nové paranoidní marvelovky | Fandíme filmu
Disney
Jsou tu první podrobnosti o hlavním záporákovi chystané špionážní série.

O začátku natáčení marvelovky Secret Invasion se mluvilo už v létě. Nakonec se kamery v Londýně roztočily 1. září a teď přišel další důležitý krok. Ke štábu se připojil Samuel L. Jackson! Ten se v létě vrátil k roli Nicka Furyho v celovečerním snímku The Marvels a teď tedy nastal jeho čas také v sérii Secret Invasion, kde má jednu z hlavních rolí.

I když se točí už několik týdnů, mnoho novinek se k nám poslední dobou nedostalo. Naposledy jsme tu měli pár zákulisních podrobností od serveru Murphy‘s Multiverse. Ten se pustil do rozboru záporáka, jehož v sérii představuje Kingsley Ben-Adir. Údajně jde o hodně významnou postavu a Marvel prý jeden čas usiloval o obsazení hodně výrazné herecké osobnosti, například Garyho Oldmana či Denzela Washingtona.

Nakonec roli dostal Ben-Adir a mělo by jít o Skrulla, který má společnou historii s Talosem (Ben Mendelsohn), druhou hlavní postavou série. Talos kdysi dávno býval předním generálem ve válce Skrullů proti Kree, avšak později začal spolupracovat s kreejskou vědkyní Mar-Vell (Annette Bening), aby společnými silami válku přerušili a umožnili zbytku skrullského národa odejít v pokoji na nějaký odlehlý konec vesmíru. Zdá se, že postava Bena-Adira tenhle Talosův čin bude vnímat jako zradu a postaví se proti němu.

Na základě těchto podrobností Murphy‘s Multiverse spekuluje, že by tajemným záporákem mohl být skrullský agent Paibok (přeci jen je Secret Invasion špionážní příběh) anebo rovnou válečný hrdina Kl’rt, z něhož se v komiksech následně stává Super-Skrull, tedy Skrull obdařený schopnostmi členů Fantastické čtyřky! Tu jsme zatím ve světě Marvelu nepotkali, tudíž by své schopnosti Kl’rt buď získal jiným způsobem, anebo by zatím vystupoval jako obyčejný Skrull a probuzení jeho superschopností by si studio schovalo někdy na příště.

Vedle podrobností o Ben-Adirovi přináší Murphy‘s Multiverse něco málo ke Killianu Scottovi. Skutečná totožnost jeho postavy zatím také zůstává skryta, avšak v příběhu by měl spolupracovat s Ben-Adirovou postavou.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Foto je ilustrační

Zdroje: Murphy's Multiverse, Samuel L. Jackson

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest