Expendables 4: Stallone má dotočeno. Končí v sérii úplně?

Expendables 4: Stallone má dotočeno. Končí v sérii úplně? | Fandíme filmu
Millennium Films
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte video z natáčení barové rvačky a čeká na vás ještě Statham na motorce.

Sylvester Stallone nás z Londýna celkem zásobuje zajímavostmi z natáčení Expendables 4. Tou největší zajímavostí pro fanoušky série je to, že pro Slye je dnešek poslední den natáčení. To znamená, že se na snímku podílel asi dva týdny a jeho role ve filmu bude skutečně relativně malá, což bylo celkem patrné už z tiskového prohlášení, kde byl jako hlavní tvář snímku prezentovaný Jason Statham.

Stallone se ve videu loučí s natáčením, zároveň ale mluví o předávání pochodně a působí docela emocionálně. Zmiňuje například, že když s nějakou sérií strávíte tolik času, vytvoříte si k ní citový vztah. Máme Stalloneovo vyjádření vnímat tak, že tohle byla jeho poslední účat v Expendables, ať už série bude nebo nebude pokračovat i v budoucnosti? Sylvesterův Barney Ross byl dosud prezentovaný jako hlavní postava, pokud tedy najednou po větší část filmu chybí, asi by z vypravěčského hlediska dávalo smysl, pokud by byl mrtvý a zbytek týmu se jej snažil pomstít. Ale nepředbíhejme, třeba je všechno úplně jinak.

Krom rozlučkového videa Stallone zveřejnil ještě jedno, kde popisuje, jak se chystala scéna rvačky v baru. A pak je tu ještě jedno video, kde se Statham prohání na novém motocyklu. Dole v galerii na vás čekají také nejnovější fotky.

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto: Millenium Films / Jason Statham, Sylvester Stallone

Zdroje: Jason Statham, Sylvester Stallone

Galerie: 3

Expendables 4: Stallone má dotočeno. Končí v sérii úplně? | Fandíme filmu Expendables 4: Stallone má dotočeno. Končí v sérii úplně? | Fandíme filmu Expendables 4: Stallone má dotočeno. Končí v sérii úplně? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest