Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru

Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix představí drsný bojový snímek, kde se padlá MMA hvězda pomalu drápe zpátky na vrchol.

Halle Berry byla vždycky ambiciózní. Zahrála si v řadě blockbusterů i náročných dramat. Byla první černoškou herečkou, která získala Oscara za hlavní roli (snímek Ples příšer). V Johnu Wickovi 3 předvedla, že zvládne fyzicky náročnou akční roli. A možná právě spolupráce s Keanu Reevesem pro ni byla dobrou průpravou pro její poslední výzvu. Rozhodla se ztvárnit zápasnici MMA a rovnou i snímek sama zrežírovala.

Novinka se jmenuje Modřiny (Bruised) a pojednává o bývalé hvězdě zápasů v oktagonu, která ze sportu odešla s ostudou a po letech se snaží opět v ringu uspět. Tenhle typ sportovních dramat je starý, jak Hollywood sám, ale když s nimi léta slaví úspěch pánové, proč by jednou osvědčenou šablonu nevyužila také dáma. Zničenou, leč nezlomenou ženu hraje Berry s gustem a i v bojových scénách působí uvěřitelně, navzdory tomu, že zápasníkům MMA je obvykle v průměru kolem třicítky a jí je už 55 let.

Film bude uvedený 24. listopadu na Netflix, ale už o týden dřív také do vybraných amerických kin, je tedy patrné, že streamovací gigant zkusí Berry vyslat do boje o Oscary.

Zápasnice MMA Jackie Justice (Halle Berry) opustila svůj sport s ostudou. Potýká se s nesnázemi, je plná hněvu a lítosti. Mnoho let po svém profesionálním zápase ji její manažer a přítel Desi (Adan Canto) dotlačí k tomu, aby nastoupila k brutálnímu neoficiálnímu zápasu. Podaří se jí ale upoutat pozornost promotéra (Shamier Anderson), který jí slíbí, že ji dostane zpátky do oktagonu. Cesta k vykoupení se jí však osobně zkomplikuje, když se u jejích dveří objeví Manny (Danny Boyd Jr.), syn, jehož se vzdala jako batolete. Dále hrají Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko a Stephen McKinley Henderson.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu Modřiny: Halle Berry jako zápasnice v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest