The Batman: Vůbec první ohlasy poodhalují velkou netopýří detektivku

The Batman: Vůbec první ohlasy poodhalují velkou netopýří detektivku | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Podrobnosti o záporácích, samotném Batmanovi a celkovém stylu snímku jsou tu.

Chystaná komiksovka The Batman už o víkendu představí nový trailer v rámci akce DC FanDome. Ještě než se dočkáme, jsou to novinky z testovacích projekcí. Ty přináší ViewerAnon, spolehlivý hollywoodský insider, který nedávno například jako první informoval o podrobnostech k novému Matrixu.

Dle dostupných informací se snímek během testovacích projekcí divákům hodně líbí. The Batman je v tuhle chvíli dlouhý skoro tři hodiny a je to plnohodnotná detektivka natočená v noirovém stylu. To je podtržené dokonce i tím, že je celý příběh doplněný o vyprávění ústředního hrdiny (Bruce Wayne si vede deník). Robert Pattinson toho údajně řekne víc v tomto introspektivním voiceoveru, než v dialozích s jinými postavami. Většinu času tráví protagonista v Batmanově obleku a nemá moc velkou chuť být Brucem Waynem.

Vyprávění začíná na Halloween a události trvají zhruba týden. Hlavní záporák filmu Riddler (Paul Dano) prý tak trochu připomíná Skládačkového vraha z hororové série Saw, když připravuje různé pasti. V jedné scéně má například blíže nespecifikovaná postava na krku připevněnou výbušninu a pokud chce dostat otevírací kombinaci ke svému obojku, musí rozluštit tři hádanky.

Selina Kyle (Zoe Kravitz) se především snaží vypátrat ztracenou kamarádku, která nějak byla propojena s první Riddlerovou obětí. Zároveň má vazby na mafiánské prostředí města Gotham. A právě z něj pochází další padouch filmu, Penguin. Ten vede bar „Ledovec“ a je pravou rukou mafiánského bose Carmina Falconea (John Turturro). Colin Farrell je prý v roli Tučňáka „rozkošný“.

Dohromady tedy samé povzbudivé zprávy, tak nezbývá než počkat na víkend, na slíbený trailer.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: ViewerAnon I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu