Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi

Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer akční sci-fi, kde skupina lovců s chutí po lidské kořisti nahání po lese Willise.

Říká se, že se můžete v životě spolehnout jen na smrt a výběrčího daní. Ve skutečnosti se můžete ale spolehnout ještě na jednu věc. Na to, že alespoň pětkrát do roka dostaneme zprávu o nějakém dalších chystaném akčním béčku s Brucem Willisem v hlavní roli.

To nejnovější se jmenuje Apex a Willis v něm hraje muže, který dokáže čelit přesile zabijáků. Sám, kdesi v členitém přírodním terénu. Tváří se u toho strašně ostře a...a ani omylem nevěřím tomu, že by tenhle ctihodný pán v letech dokázal odrovnat libovolného protivníka, natož celou jejich bandu. Ale jak říká Bruce: On je přece lepší, než vajíčka se slaninou k nedělní snídani! Film vypadá extrémně levně a Neal McDonough v roli záporáka pekelně přehrává, takže co víc si přát. Níže si můžete sami přehrát trailer pro celou tuhle nádheru, jež bude v některých zemích uváděna pod delším názvem Apex Predator.

Bývalý polda Thomas Malone (Willis) si odpykává trest za zločin, který nespáchal. Dostane ale příležitost vybojovat si svobodu. Stačí, když přežije smrtící hru zvanou Apex. V té šest lovců platí za to, aby si vychutnali potěšení z lovu lidí. Když ale na odlehlý ostrov dorazí jako kořist Malone, začíná pro lovce peklo. Thomas nalíčí pasti, hraje s lovci psychologické hry a rychle začne situaci obracet ve svůj prospěch.

Snímek natočil Edward Drake, uvedený bude 12. listopadu 2021.

Podklady a foto: RLJE Entertainment

Galerie: 5

Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu Apex: Bruce Willis svou důchodovou akční výprodej okoření o sci-fi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu