Vřískot: Trailer pro restart série byl zveřejněný

Vřískot: Trailer pro restart série byl zveřejněný | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Restart série se známou zabijáckou maskou zatím bohužel nevypadá nikterak světoborně.

Jen pár hodin po té, co jsme s vámi sdíleli první fotky z nového Vřískotu a vyjádření tvůrců, byl zveřejněný také první trailer. Ten nijak neurazí, ale také nenadchne. Další zabiják v masce prostě popadl nůž a začal napadat osamělé lidi doma. Stejně, jako tomu bylo v dosavadních dílech. Jde zřejmě o záměr, kráčet ve stopách předchůdců, ale nemění to nic na tom, že snímek tak v traileru působí dost bezkrevně. Což určitě není dojem, jaký bychom čekali od režisérů Matta Bettinelliho-Olpina a Tylera Gilletta, kteří mají za sebou silně zábavnou a nápaditou Krvavou nevěstu.

Neve Campbell, Courteney Cox a David Arquette se vracejí jako protagonisté předchozích snímků Sydney, Gale a Dewey. V novém pokraočování se Sidney Prescott vrací do svého rodného města, po tom, co se dozvídá že na ospalém předměstí řádí zabiják, jenž napodobuje vraždy, k nimž došlo před lety. Obsazení doplňují Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding a Kyle Gallner. Film bude v českých a slovenských kinech uvedený 14. ledna 2022.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Vřískot: Trailer pro restart série byl zveřejněný | Fandíme filmu Vřískot: Trailer pro restart série byl zveřejněný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu