Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně

Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 6 obrázků
V ukázce sice vystupuje zestárlý brácha Buzz z původního filmu, ale tuhle nudu nespasí.

Delší dobu víme, že po odkoupení studia Fox hodlá Disney vyždímat jeho populární značky. Jednou z takových je i Sám doma, extrémně oblíbená série (nebo spíš dvojice snímků) s Macaulaym Culkinem v roli malého kluka, co musí ubránit dům před zloději. První dva filmy nabídly smršť fyzické komedie, bolestivých gagů, skvělého Culkina, Joa Pesciho a Daniela Sterna v hlavních rolích. Snímek navíc režíroval Chris Columbus, nezpochybnitelný talent rodinných komedií.

Pokračování bez Culkina nestála za nic, a když Disney začal vyvíjet restart, od začátku jsme mohli přinejlepším doufat, že z filmu vyleze cokoliv koukatelného. Protože co si budeme nalhávat, studio pro svou streamovací platformu Disney+ vyrábí prakticky výhradně jen béčkové rychlokvašky, které zřejmě mají dětským diváků stačit (bavíme se o celovečerních filmech určených exkluzivně pro Disney+ - u seriálové tvorby a filmů pro kina je situace jiná).

První trailer teď ukázal, že u snímku Home Sweet Home Alone (okud bychom překládali volně a kreativně, tak třeba „Všude dobře, sám doma nejlíp“) asi nemůžeme doufat v žádné zázraky. Zápletka je prakticky totožná, jako u původního filmu. Chování jednotlivých aktérů do značné míry taktéž. Pasti na zloděje, které malý kluk užívá k ubránění rodinného majetku, také mnoho originality nepobraly. V ústředních rolích sice byli obsazeni Archie Yates (Králíček Jojo), Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt) a Rob Delaney (Catastrophe), ale v upoutávce jsou naprosto nevýrazní.

Zatím mám obavy, že tenhle projekt všichni vzali jen kvůli výplatní pásce a nedávám velkou naději tomu, že by dokončený film mohl můj názor změnit. Jak zatím snímek působí na vás? Film bude uvedený 12. listopadu.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 7

Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu Home Sweet Home Alone: Nové Sám doma vypadá v traileru hrozně | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest