Resident Evil: Raccoon City – Další trailer je venku, snaží se víc strašit

Resident Evil: Raccoon City – Další trailer je venku, snaží se víc strašit | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
V krátkém závěsu tu máme už druhou upoutávku pro filmovou adaptaci populárních zombie videoher.

Jen chvíli na to, co Resident Evil: Raccoon City zveřejnil první trailer, je tu další. O něco kratší, jinak sestříhaný, s jinými záběry a hlavně s docela odlišnou atmosférou. První ukázku doprovázel remix písničky What's Up? od 4 Non Blondes, tahle verze upoutávky sází spíš na znepokojivé zvuky. Namísto akce je tu cítit o něco větší apel na mrazení a snad i hrůzu. Osobně pořád snímku nějak nemůžu přijít v upoutávkách na chuť. Působí zatím jako docela levná adaptace, která se nedostatek invence a peněz snaží dohnat doslovnou nápodobou známých výjevů z her.

Raccoon City, kdysi vzkvétající domov farmaceutického giganta Umbrella Corporation, je teď umírajícím středozápadním městem. Exodus společnosti zanechal město jako pustinu. Pod povrchem vřelo velké zlo. Když je zlo uvolněno do světa, obyvatelé města se navždy změní a malá skupinka přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu o Umbrelle a přežila děsivou noc. Režie – Johannes Roberts. V hlavních rolích Hannah John-Kamen, Tom Hopper, Kaya Scodelario, Robbie Amell, Neal McDonough a Avan Jogia.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 3

Resident Evil: Raccoon City – Další trailer je venku, snaží se víc strašit | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Další trailer je venku, snaží se víc strašit | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Další trailer je venku, snaží se víc strašit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest