Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky

Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Čtvrtí Postradatelní by mohli vypadat lépe než předchozí díly série.

Jak už jsme vás informovali, natáčení Expendables 4 je v plném proudu. Díky tomu jsme se teď dočkali vůbec prvních fotek. Jedna je společnou momentkou Sylvestera Stallona a Jasona Stathama. Stallone byl vždy hlavní tváří a tahounem série, ve čtvrtém snímku by zřejmě měl předávat otěže mladšímu Stathamovi. Foto je tedy na místě. Vzadu za pány vidíte Ford F100, v němž postava Barneyho Rosse už v minulosti jezdila.

Následně dole v galerii můžete vidět první fotky Megan Fox, která v blíže nespecifikované úloze obsazení doplnila. Její oblečení by mohlo připomínat černé taktické mundúry Postradatelných, je tedy možné, že je Fox členkou týmu.

Dozvěděli jsme se, že tentokrát by snímek mohl vypadat lépe, než předchozí díly. Už delší dobu je dané, že natáčení proběhne nejen v tradičním Bulharsku, ale také v Londýně a Řecku. Teď se konkrétně dozvídáme, že se bude točit v druhém největším městě země, v Soluni. Štáb má v zemi utratit zhruba 22 milionů amerických dolarů. Vezměte si, že dosavadní Expendables filmy stály od 80 do 100 milionů dolarů. Velkou část rozpočtu spolknou platy hvězd, velkou část postprodukce (hlavně digitální triky). Pokud se pětina až čtvrtina rozpočtu utratí přímo na místě v Řecku, tak to znamená, že se tam bude odehrávat opravdu velká část děje a film by pro jednou mohl vypadat trochu k světu.

Na závěr je tu ještě video, v němž Stallone ukazuje, že ačkoliv tentokrát bude mít asi menší roli než obvykle, pořád potřebuje mít otěže pevně v rukou – ačkoliv scénář prošel rukama už několika autorům, Stallone se přesto ještě pustil do vlastních úprav.

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Zdroje: Lionsgate, GTP.gr, Megan Fox, Sylvester Stallone

Galerie: 4

Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky | Fandíme filmu Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky | Fandíme filmu Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky | Fandíme filmu Expendables 4: Jsou tu úplně první fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest