Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám

Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se, jak budou vypadat zombie, Licker a další monstra, hrdinové či známé výjevy ze známých zombie videoher.

Dočkali jsme se prvního traileru očekávaného snímku Resident Evil: Raccoon City. Ten je úplně novou adaptací populární videoherní zombie série. Filmaři začali skutečně s čistým štítem a nijak nenavazují na sérii s Milou Jovovich. Cílem nových filmů bylo maximálně věrně následovat videohry a to se (soudě dle upoutávky) podařilo.

Už v traileru je vidět celá řada povědomých scén, jako je třeba převržení cisterny. Ve spoustě momentů potom snímek hry alespoň připomíná, jako když Licker poprvé seskočí ze stropu anebo když hrdinové najdou brokovnici v bedně. Snímek se také relativně snaží napodobit vzhled postav a atmosféru. Zatím ale mám z filmu pocit, že je to takový lepší cosplay. Dialogy jsou napsané otřesně a třeba Kaya Scodelario, která už předvedla, že je spolehlivou herečkou, tu v roli Claire Redfield působí dost křečovitě. Značná část obsazení by se hodila spíš do učesaného televizního seriálu, než do ambiciózního celovečerního filmu. A také se mi zdá, že filmaři měli možná příliš velké oči a při rozvrhování měřítka filmu se odmítali přizpůsobit realitě svého rozpočtu. Ale třeba je to jen dojem.

Zatím jde skutečně o první trailer, takže na soudy je brzo. Pokud by to ale mělo dopadnou tak, že by snímek byl toliko věrnou kopírkou známých videoherních výjevů, tak to je přeci jen trochu málo.

Raccoon City, kdysi vzkvétající domov farmaceutického giganta Umbrella Corporation, je teď umírajícím středozápadním městem. Exodus společnosti zanechal město jako pustinu. Pod povrchem vřelo velké zlo. Když je zlo uvolněno do světa, obyvatelé města se navždy změní a malá skupinka přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu o Umbrelle a přežila děsivou noc. Režie – Johannes Roberts. V hlavních rolích Hannah John-Kamen, Tom Hopper, Kaya Scodelario, Robbie Amell, Neal McDonough a Avan Jogia.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 7

Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu Resident Evil: Raccoon City – Trailer ukazuje že nový film je věrný hrám | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest