Blade odhalil datum premiéry, ale buďme na pozoru

Blade odhalil datum premiéry, ale buďme na pozoru | Fandíme filmu
New Line Cinema
Marvel udělal chybu, která nedává příliš smysl, ale nakonec možná odhaluje víc, než by se mohlo zdát.

Nedávno jsme psali o tom, jak režisér Bassam Tariq přistupuje k novému Bladeovi. Otázkou nicméně zůstává, kdy snímek uvidíme. Fanoušky tak zvedlo ze židle, když dnes oficiální twitterový účet indické pobočky Marvelu zveřejnil přehled chystaných filmů a Blade mezi nimi figuroval! Konkrétně byl ve výčtu zanesený na 7. října 2022. Jenže ještě než fanoušci upířího bijce začnou slavit, měli by se mít na pozoru.

Blade se ještě ani nezačal natáčet a momentálně nemáme indicie, podle nichž by se natáčení mělo blížit. A hollywoodští insideři tvrdí, že s natáčením snímku se počítá až na příští léto. Za takových okolností je premiéra příští rok na podzim zcela vyloučená.

Pokud se tedy Marvelu nepodařilo šokujícím způsobem ututlat natáčení, které překvapivě začne už během následujících několika dní, termín prostě nemůže platit. Ale nemohla nám očividná chyba Marvel India přeci jen něco prozradit?

Letos v květnu americký Marvel tiše opustil jeden termín, který měl do té doby pro sebe rezervovaný. A ano, oním opuštěným termínem byl právě osudný 7. říjen 2022. Souběžně se škrtnutím jednoho anonymního data zároveň studio oznámilo, že si namísto toho zabírá termín 6. října 2023. Už tehdy jsme spekulovali o tom, že jde o termín Bladea a Marvel jej odložil o rok oproti původním předpokladům kvůli tomu, že se protáhlo hledání režiséra.

Takže i když soudruzi v Indii zjevně udělali někde chybu, možná nám jejím prostřednictvím nepřímo potvrdili, že na nového Bladea se skutečně můžeme těšit 6. října 2023!

Blade je v komiksech poloviční upír, jenž se věnuje likvidování upírů, kteří svoji žízeň po krvi ukájejí na lidských obětech. V letech 1998-2004 s ním vznikly tři celovečerní filmy s Wesleym Snipesem v hlavní roli. Pro Snipese je Blade životní role a od té doby se snaží k postavě vrátit, nicméně prozatím bez úspěchu. V roce 2006 vznikla také rychle zapomenutá televizní série. V roce 2011 Marvel potvrdil, že se práva na Bladea vrátila zpátky k němu. Vedle neurčitých zákulisních zvěstí se však nikdy neobjevily žádné oficiální zprávy o tom, že by studio s postavou chystalo nějaký film nebo seriál. To platilo až do roku 2019, kdy byl oficiálně oznámený nový Blade a do hlavní role byl obsazen Mahershala Ali. Scénář píše Stacy Osei-Kuffour.

Titulní foto je ilustrační - Wesley Snipes jako předchozí představitel Bladea

Zdroje: Marvel India, Charles Murphy, Big Screen Leaks

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest