BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše

BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Vedle hraného celovečeráku Netflix přinese také mládeži nepřístupný animovaný seriál.

Keanu Reeves se stal spoluautorem komiksu BRZRKR, kde navíc ústřední hrdina vypadá jako on. Okamžitě po zveřejnění prvního čísla se letos z novinky stal jeden z nejúspěšnějších původních komiksů 21. století. Čtenáře krom Reevesovy účasti zřejmě láká také extrémně násilná povaha celého komiksu, kdy protagonista drtí oponentům hlavy pěstí nebo neváhá jako zbraň použít vlastní žebro.

O látku okamžitě projevil zájem Hollywood a momentálně Netflix chystá hned dvě různé adaptace. Filmovou a seriálovou. V hraném celovečerním filmu si Reeves zahraje hlavní roli a bude jej produkovat. Čerstvě také pro Collider prozradil, že scénář píše Mattson Tomlin, jenž má za sebou netflixovskou superhrdinskou akci Project Power a podílel se také na chystaném The Batmanovi. Přípravy filmu jsou teprve v počátcích.

O animovaném seriálu, kde Reeves hlavní postavu alespoň namluví, herec prozradil, že taktéž bude mládeži nepřístupný – Netflix dal tvůrcům volnou ruku. Důležité je, že původní komiksová předloha se nebude doslovně adaptovat. Čeká na nás stejný hrdina, stejná pravidla světa, v němž se příběh odehrává, ale navštívíme nová místa, uvidíme nové příhody. Aktuálně Reevesův tým jedná s různými animačními studii a snaží se najít ideálního partnera.

Protagonistou komiksu je muž jménem B, který je napůl smrtelník a napůl bůh. Válečník je stár osmdesát tisíc let a již od počátku z neznámého důvodu zápasí s věčným sklonem k násilí. Po staletí putování po Zemi se hrdiny ujala americká vláda, jež jej vysílá na ty nejnebezpečnější mise a oplátkou mu za to slíbila to, po čem léta tak dlouho touží – pravdu o jeho dlouholeté existenci a způsob, jak ji ukončit.

Titulní foto je ilustrační - Keanu Reeves jako John Wick

Zdroj: Collider

Galerie: 4

BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše | Fandíme filmu BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše | Fandíme filmu BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše | Fandíme filmu BRZRKR: Ultra násilná řež s Keanu Reevesem už se píše | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest