Expendables 4: Podle Stallona přijde nečekaný zvrat

Expendables 4: Podle Stallona přijde nečekaný zvrat | Fandíme filmu
Lionsgate
Máme se připravit na detektivní vyšetřování. Stallone točí jen krátce po operaci zad. Byli obsazeni další herci.

Sylvester Stallone vystoupil o víkendu v Birminghamu na akci Arnold Classic. Mluvil o svojí bohaté kariéře, ale také o Expendables 4, jejichž natáčení se momentálně rozbíhá. Z akce se objevil na Youtube nekompletní záznam, který doplnil o další postřehy server Manly Movie.

Stallone nedávno prodělal operaci zad. Přesto se už tento týden pustí do natáčení Expendables 4. Sly znovu potvrdil, že klíčovou figurou je tentokrát Lee Christmas v podání Jasona Stathama. Na akci přítomný Dolph Lundgren uvedl, že on by měl točit zhruba měsíc, Stallone ve svém případě hovořil o několika týdnech (podle Manly Movie jen dva). Sylvester také doplnil, že na začátku příběhu nás čeká nečekaný zvrat a následně se bude vyšetřovat, kdo „to“ provedl – zřejmě kdo je vrahem. K tomu Stallone ještě dodal, že po něm otěže převezme Statham. Nebylo přitom úplně jasné, zda tím Sly myslí zkrátka při natáčení, nebo v celé sérii.

Slyovo vyjádření si lze vykládat různě, osobně se pořád nedokážu zbavit dojmu, že tvůrci nechají v úvodu postavu Barneyho zemřít a právě proto dostane hlavní slovo Lee Christmas. Ale prozatím jen spekuluji, třeba to bude úplně jinak.

Natáčení začalo už na konci září, přičemž část filmu se opět točí v ateliérech v Bulharsku, část v Londýně a v Řecku. Dosud známé obsazení ve vedlejších rolích doplňují Sheila Shah (Rambo: Poslední krev), Jacob Scipio (Mizerové navždy) a Levy Tran (MacGyver). Původní verzi scénáře napsal Spenser Cohen (Distant, Moonfall), po kterém jej upravili Max Adams (Extraction s Brucem Willisem) a neznámý John Joseph Connolly.

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto je ilustrační - Lionsgate

Zdroje: Arnold Classic I, II, III, IV, Screen Daily, Manly Movie

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest