The Flash: Ben Affleck si natáčení užil víc než Justice League

The Flash: Ben Affleck si natáčení užil víc než Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Jak rozsáhlý vlastně bude Affleckův návrat k roli Batmana?

Ben Affleck momentálně propaguje snímek The Tender Bar od George Clooneyho, kde si zahrál jednu z hlavních rolí. Reportér Variety se jej však při rozhovoru zeptal také na natáčení The Flashe, kde se Affleck ještě jednou vrátil k roli Batmana. Potěšující zprávou je, že to pro něj byla zkušenost příjemná.

V rozhovoru uvedl, že zatímco natáčení Justice League bylo obtížné, během produkce The Flashe se dobře bavil. Označil natáčení za vyloženě příjemné. Moc rád se viděl s Ezrou Millerem, představitelem Flashe, a také s Jasonem Momoou, představitelem Aquamana. Affleck nicméně nijak nepotvrdil, že by se Aquaman měl ve filmu objevit – rychle dodal, že se s Momoou setkal díky tomu, že ve vedlejším ateliéru točí Aquamana 2. Mohl by v tomhle směru Ben lehce mlžit? To ukáže až čas, ale nějaké zvěsti o superhrdinských hostech už se kolem The Flashe točily.

Sluší se nicméně podotknou, že Affleckova zkušenost s Flashem by snad nestačila být nepříjemná, ani kdyby chtěla. Ben dle insiderů na snímku pracoval asi týden. To zároveň ale ještě nemusí nutně znamenat, že by jeho role ve filmu byla úplně minimální. Mezi hlavní postavy asi patřit nebude, zároveň ale platí, že většinu Batmanových scén v kostýmu odvedl dublér, jak jsme ostatně mohli vidět na fotkách z natáčení.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Variety, KC Walsh

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest