Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život

Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu
Relativity Media
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer psychologického dramatu o ženě, která už se nehodlá řídit vnitřním hlasem, který jí neustále kecá do života.

Ať už to budete vnímat jako pozitivum nebo nemilou skutečnost, Olivia Munn (Bez kalhot, Newsroom, X-Men: Apokalypsa, Predátor: Evoluce) se řadí mezi herečky, které jsou často obsazovány jako ozdoba filmu. Ve snímku Violet je situace zásadně jiná, když novináři chválí její výkon a někteří dokonce hovoří o její životní roli.

Munn hraje ve filmu titulární Violet Calder, jež celý život poslouchala takový ten sebekritický hlas, který občas všichni slýcháme hlavě. Takový ten hlas, co nám říká, abychom si před večírkem třikrát vyměnili triko, protože když si vezmeme nesprávné, nikdo se s námi nebude bavit. Hlas, který je vždycky připravený nabídnout apokalyptickou vizi toho nejhoršího možného výsledku, co se plete do profesního, milostného i společenského života. Violet ten hlas natolik poslouchá, že už si přestává být jistá, kým vlastně je. Teď je jí 32 a právě si uvědomila, že jí hlas celou dobu lhal. Rozhodne se tedy udělat skutečně děsivý krok a všechno ve svém životě dělat úplně jinak, než jí hlas říká.

Vedle Munn ve snímku vystupuje Luke Bracey a hlas v hrdinčině hlavě namluvil Justin Theroux. Snímek jako svou prvotinu natočila Justine Bateman a festivalové recenze film vesměs chválí. Autorka ještě zřejmě nemá řemeslo úplně v ruce a po vypravěčské stránce to občas skřípe, ale měli bychom se dočkat ambiciózního pohledu na rozdíl mezi tím, jak vnímáme sami sebe a jak se prezentujeme navenek. Výkon Munn sklízí prakticky výhradně chválu. 9. listopadu film bude uvedený na VOD.

Podklady a foto: Relativity Media

Galerie: 5

Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu Violet: Olivia Munn slyší v hlavě hlas, který jí ničí život | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest