Halloween: Studio chce točit dál, i po dokončení trilogie

Halloween: Studio chce točit dál, i po dokončení trilogie | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 1 obrázek
O čem by budoucí filmy mohly pojednávat? A pusťte si novou upoutávku pro Halloween zabíjí.

Studio Blumhouse momentálně platí za specialisty v oblasti hororu. Všechny jejich filmy se možná nestanou miláčky diváků a kritiků, ale o řadě z nich to skutečně platí a drtivá většina slaví finanční úspěch. Společnosti tak byla svěřena i značka Halloween, jedna z největších stálic na hororovém nebi.

Producent Jason Blum svěřil natáčení režiséru Davidu Gordonu Greenovi a scenáristovi Dannymu McBrideovi. Ti se rozhodli ignorovat všechny dosavadní pokračování a navázat výhradně na prapůvodní Halloween. Zároveň bylo rozhodnuto, že jejich příběh bude vyprávěný napříč trilogií filmů. Tou by to ale nutně nemuselo skončit.

V rozhovoru pro ComicBook.com Blum uvedl: „Uzavřeli jsme smlouvu na tři filmy. Provdali jsme se na tři bijáky za Michaela Myerse. Hrozně rád bych to prodloužil. Pokud Malek [Akkad] bude chtít, moc rád bych to prodloužil. Momentálně máme plné ruce práce s tím, abychom udělali třetí díl trilogie co nejlepším, ale pokud pak budeme pokračovat, byl bych nadšený. Momentálně nicméně nejsou žádné plány na pokračování po třetím filmu.“

Podotýkám, že Malek Akkad je producent, který momentálně má nad značkou rozhodující slovo. Těžko říct, co přesně by Blumhouse s Halloweenem podnikl, pokud by jej skutečně protáhl dál za hranici chystané trilogie, protože ta byla vždycky prezentována jako definitivní uzavření příběhu Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), nejslavnějšího terče zabijáka Myerse. Určitou variantu nabídl před časem jeden z producentů, Ryan Freimann. Ten si myslí, že potenciál by mělo rozvíjení Halloweenu III.

Ten absolutně vyčnívá z řady. Vůbec v něm nevystupuje zabiják Myers. První dva filmy jsou v něm zmíněny jako fikce. Vlastně ani nejde o klasický slasher, ale o čarodějnický film. Film vznikl s ideou, že by se z Halloweenu mohla stát antologická série, která by každoročně přinášela nový strašidelný příběh. Divácký nezájem však tvůrce donutil, aby se zase rychle vrátili k Myersovi. Film často sklízí dost nízké známky, ale s postupem let si vybudoval sice malou, ale o to nadšenější základnu věrných ctitelů.

Na závěr si ještě pusťte nejnovější krátký film o filmu pro Halloween zabíjí, který bude do našich kin uvedený 21. října.

Foto: Universal

Zdroj: ComicBook.com

Galerie: 2

Halloween: Studio chce točit dál, i po dokončení trilogie | Fandíme filmu Halloween: Studio chce točit dál, i po dokončení trilogie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest