Aquaman 2: Akce bude větší a víc bude v sázce

Aquaman 2: Akce bude větší a víc bude v sázce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Jason Momoa nás vnadí na svou podmořskou udici. Slibuje, že druhý film přinese velké věci.

Natáčení snímku Aquaman and the Lost Kingdom pokračuje a představitel hlavní role Jason Momoa o něm krátce pohovořil se serverem Fandango. Mluvil nejen o tom, jaký snímek vlastně máme očekávat, ale také o vlastním procesu natáčení:

„Tenhle Aquaman...tentokrát jsme podle mě zahodili veškeré zábrany. Na prvním filmu jsme se všichni něco naučili. Je to vzrušující, protože jsem zatím moc pokračování netočil. Můžu prohlásit, že [dvojka] je naprosto úžasná. Už ve scénáři. Hodně se toho děje. Podle mě je daleko víc v sázce. Je tam spousta komedie. Při čtení jsem se pochichtával. Je to velká zábava a akce je jednoznačně větší. Za poslední tři nebo čtyři roky se podle mě technologie neustále vyvíjela ohromným tempem. To co teď děláme pod vodou? To bylo to, co udělalo první film výjimečným. A teď jsme to povýšili na novou úroveň. Takže jsem za všechny nadšený. Je v tom daleko víc srdce a daleko víc riskujeme“.

Zní to všechno samozřejmě lákavě, jako obvykle je však těžké věřit herci, který chválí svůj film před premiérou. Ale minimálně posunu v technologické stránce věci věřit můžeme. Technologie natáčení před zeleným plátnem se ohromně vyvíjí, takže můžeme doufat, že podvodní svět bude ještě uvěřitelnější, nebo v něm filmaři vymysleli dosud nevyzkoušené kousky.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Fandango

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest