Rocky IV: Rocky Vs. Drago – Trailer představuje novou verzi filmu

Rocky IV: Rocky Vs. Drago – Trailer představuje novou verzi filmu | Fandíme filmu
MGM
Víme, jak bude dlouhá nová verze nejrozmáchlejšího dílu celé ságy.

Když se Sylvester Stallone nudil během pandemie, rozhodl se, že připraví nový sestřih Rockyho IV, snímku, v němž se italský hřebec utkává se sovětskou mašinou. Nakonec sestřih dokončil a letos na podzim jej nabídne fanouškům. Nová verze filmu se bude jmenovat Rocky IV: Rocky Vs. Drago a 12. listopadu bude uvedena do některých kin a do digitální distribuce.

Stallone ve střižně přidal 40 minut dosud neviděného materiálu! Je pravda, že ze snímku také ubíral, ale v úhrnu by film mohl mít alespoň dvě hodiny, oproti původním 90 minutám. Zveřejněný byl také docela dlouhý trailer, jenž v zásadě rekapituluje celý snímek, v němž se poměrně pateticky střetly za dob studené války USA a Sovětský svaz.

Rocky IV (1985): Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem. Do Spojených států přilétá amatérský mistr světa v boxu, Rus Ivan Drago, s manželkou Ludmilou a trenérem Koloffem, který chce vstoupit do světa profesionálního boxu. Výzvu k zápasu vyslyší Apollo, který předpokládá, že Rus nemůže být v boxu příliš dobrý. Exhibiční zápas Apolla s Dragem začíná ideologickým projevem Koloffa k Dragovi. Ten je zase šokovaný úvodní taneční show, jíž se jako zpěvák účastní i Apollo. V následném zápase dojde k tragédii: Drago ve druhém kole Apolla vyřídí a ten vzápětí umírá v rukou svého přítele. Rocky je zdrcen a vyzve Draga k zápasu sám...

Podklady a foto: MGM

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest