Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry

Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry | Fandíme filmu
Daniel Smith / STX Films
Zobrazit další 3 obrázky
Jason Statham znovu spolupracuje s režisérem Gentlemanů či Sbal prachy a vypadni.

Guy Ritchie letos uvedl novinku Rozhněvaný muž, kde se po letech sešel se starým parťákem Jasonem Stathamem. Spolupráce se pánům zřejmě zalíbila, protože od loňského podzimu společně připravují další projekt. Novinka se původně měla jmenovat Five Eyes. Nakonec snímek bude pojmenovaný Operation Fortune: Ruse de guerre (Zhruba Operace Fortune: Ruse de guerre – válečné lsti). Rovou také bylo oznámeno, že film bude mít mezinárodní premiéru 21. ledna. Česká nebo slovenská zatím oznámeny nebyly, nicméně Statham i Ritchie jsou u nás populární, takže předpokládejme, že tu snímek uvedený bude.

Orson Fortune je agentem MI6, jenž neochotně musí spojit síly se specialistkou CIA na moderní technologie. Společně jsou naverbováni do sítě Five Eyes, aby se pokusili zastavit prodej nebezpečné technologie s potenciálem narušit celosvětový řád.

Statham hraje Orsona, agentku CIA Aubrey Plaza. Dále ve snímku vystupují Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone a Hugh Grant. Scénář spolu s Ritchie napsali Ivan Atkinson a Marn Davies, kteří se oba podíleli také na Rozhněvaném muži.

Podklady a foto: STX Films

Galerie: 4

Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry | Fandíme filmu Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry | Fandíme filmu Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry | Fandíme filmu Operation Fortune: Špionážní novinka Guye Ritchie má nový název a datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest