Old Guard: Nesmrtelní 2 – Na Charlize Theron čekají úplně nové potíže

Old Guard: Nesmrtelní 2 – Na Charlize Theron čekají úplně nové potíže | Fandíme filmu
Netflix
Netflix připomíná, že pro fanoušky akce a nadpřirozena chystá další setkání s nesmrtelným komandem.

Letos v létě bylo definitivně potvrzeno pokračování akční fantasy Old Guard: Nesmrtelní. V prvním filmu Charlize Theron vedla družinu válečníků, kteří jsou na Zemi už stovky, či dokonce tisíce let a díky schopnosti dokonalé regenerace se probojovali až do současnosti. Film slavil na Netflixu úspěch a tak bylo rozhodnuto o natáčení pokračování, k němuž zjevně odkazoval už závěr prvního snímku. Původní režisérku vystřídala Victoria Mahoney a natáčení už vlastně nic nebrání.

V rámci netflixovské promo akce Tudum, kde streamovací platforma představila svoje chystané novinky, Charlize Theron krátce fanoušky navnadila, že její hrdinka Andy se „opět bude potýkat s věcmi, které ve svém životě nedokáže změnit“. To není nikterak detailní informace, nicméně něco bližšího nám o pokračování může prozradit komiksová předloha. Synopse druhé části říká:

Když jste strávili ve válce tolik času, jako Andy a její jednotka, ulpělo vám na rukou větší než malé množství krve. Teď nastal čas postavit se hříchům minulosti. Nile má problémy sžít se se zbytkem týmu a objeví se ta poslední osoba, u níž by Andy čekala, že ji ještě kdy uvidí. Ta zpochybní všechno, v co Andy dosud věřila, ale také to, za co je tým ochotný bojovat“.

Lze se domnívat, že onou „poslední osobou“ je Quỳnh (Vân Veronica Ngô), Andyina dávno ztracená parťačka z dávných časů, která strávila staletí uvězněná na dne moře. Můžeme spekulovat o tom, že jak se pořád dokola topila, na jejím duševním zdraví to muselo zanechat vážné následky. Uvidíme, zda se bude chtít mstít celému světu a Andy se ji pokusí zastavit, anebo naopak bude sváděna k tomu, aby stanula společně s Quỳnh po jejím boku. (Čtenáři komiksové předlohy jistě mají jasnější představu, tak případně neodhalujte v komentářích podrobné spoilery ;-) ).

V hlavních rolích se vracejí Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo a Chiwetel Ejiofor.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest