Aquaman 2 doplnil obsazení o známou tvář i nováčky

Aquaman 2 doplnil obsazení o známou tvář i nováčky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Aquaman se i napodruhé bude šťourat v dávné historii.

Natáčení filmu Aquaman and the Lost Kingdom ve Velké Británii dál úspěšně postupuje kupředu. Štáb se zdržuje v ateliérech, takže nemůžeme spoléhat na to, že bychom se dozvěděli něco nového z fotografií náhodných kolemjdoucíchh. Naštěstí produkce občas utrousí nějakou tu novinku alespoň sama. Poslední dobou to byly hlavně fotky postav, teď se o slovo hlásí castingové zprávy.

Zaprvé se vrací Randall Park jako doktor Stephen Shin. S tím jsme vždycky tak nějak počítali, teď je to definitivně stvrzené. Shin v prvním filmu usiloval o prokázání existence Atlantidy, veřejnost jej však spíš považovala za blázna. V závěru příběhu však zachránil záporáka Black Manthu a teď se zdá, že do budoucna z nich budou spojenci.

Připojilo se ale také hned několik nováčků. Jani Zhao hraje novou postavu jménem Stingray, která nepochází z komiksů a byla vymyšlená až pro film. Nic podrobného o ní nevíme. Indya Moore (Pose, Queen & Slim) hraje Karshon, žraloka, jenž po zásahu radiací získá telepatické schopnosti. V komiksech jde spíše o Green Lanternova protivníka, ale tvůrci pro něj zjevně našli místo. Vincent Regan (Before We Die, 300) hraje Atlana, původního vládce Atlantidy, který způsobil, že se město potopilo pod hladinu. V prvním snímku hrál postavu (velmi krátce) Graham McTavish. Těžko říct, zda má přeobsazení nějaký zásadní důvod, návrat postavy každopádně značí, že se opět podíváme do historie.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest