Vyproštění 2: Chris Hemsworth se vrací do zbraně v prvním teaseru

Vyproštění 2: Chris Hemsworth se vrací do zbraně v prvním teaseru | Fandíme filmu
Netflix
Filmaři mají dobrou radu pro všechny, kteří by někdy potřebovali přežít zastřelení a pád do řeky.

Netflix v rámci víkendové akce Tudum představil upoutávky pro celou řadu svých chystaných novinek. Jednou z nich je i pokračování akčňáku Vyproštění (Extraction). Tvůrci dlouho mlžili kolem toho, jak se vypořádají se skutečností, že hrdina Tyler Rake (Chris Hemsworth) v závěru prvního filmu utrpěl zdánlivě smrtící zranění. Vymění se hrdina? Podíváme se do minulosti? Ukáže se, že Tyler přežil?

První teaser potvrzuje, že C je správně. Ukázka je vlastně jen závěrečná scéna prvního filmu, doplněná o kratičký segment navíc. V tom vidíme Tylera chvíli pod vodou a malý Ovi (Rudhraksh Jaiswal), jehož ve snímku zachránil, mu říká: „Tylere, neutopíme se z toho, že spadneme do řeky. Ale z toho, když se z ní nevynoříme“. To je technicky vzato pravda, ale tady bych si dovolil namítnout, že v tomhle případě bude daleko větší problém prostřelená krční tepna…

Ale jsme prostě v akčním filmu, tady se realističnost příliš neřeší a hlavní je, že zábava může pokračovat. V teaseru se dozvíme jen to, že snímek uvidíme „brzy“. V hlavní roli se každopádně vrací Chris Hemsworth, znovu režíruje Sam Hargrave a scénář opět psal Joe Russo. Kvůli pandemii se část natáčení navzdory dřívějším plánům přesune do České republiky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest