The Matrix Resurrections: Proč se jedna z režisérek nevrátila

The Matrix Resurrections: Proč se jedna z režisérek nevrátila | Fandíme filmu
Warner Bros.
Původní autorská dvojka je u Matrixu pouze poloviční. Lilly vysvětluje, proč se nevrátila.

Duo Wachowských točilo odnepaměti všechny filmy společně. Od scénáře k Nájemným vrahům, přes úspěch trilogie Matrixu, až po seriál Sense8. Při natáčení druhé řady se Lilly odpojila a nevrátila se ani k natáčení The Matrix Resurrections, snímku, jenž naváže na nejslavnější dílo, jaké kdy dámy natočily.

V nedávném rozhovoru pro Entertainment Weekly Lilly objasnila, proč to tak je. Vysvětlila, že Atlas mraků, Jupiter vychází a Sense8 se točily v těsném závěsu. U Sense8 se ještě dodělávala první řada a už se připravovala ta druhá. Lilly v té době také prošla tranzicí a zkrátka už se cítila naprosto vyčerpaná. Potřebovala si od Hollywoodu dát pauzu, znovu se najít jako umělkyně. Proto se rozhodla vrátit do školy a věnovala se malbě.

Lana v té době za ní přišla s nápadem na další Matrix. A bylo to přesně v čase, kdy jim jen v krátkém odstupu zemřeli otec i matka. A Lilly v tu dobu prostě nelákalo jít zpátky k něčemu, co už jednou dělala. Nechtěla se vracet do minulosti, kráčet po vyšlapaných stezkách. Ta představa ji emocionálně ani trochu nenaplňovala a prostě se na projektu nechtěla podílet. Lilly tak aktuálně pracuje na seriálu Work in Progress, zatímco Lana paradoxně hovoří o tom, že jí právě návrat do starých kolejí pomohl se se smrtí rodičů daleko lépe vyrovnat.

Foto: The Matrix Resurrections

Zdroj: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest