Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry

Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Megan Fox či Alfie Allen jako upíři v prvním traileru.

Upíři jsou v kinematografii zpracovávaní porůznu. Někdy jako nemyslící zrůdy, jindy jako nadlidé, kteří trpí dlouhověkostí a oplývají velkou silou. Tohle je ten druhý případ. Ve snímku Noční zuby (Night Teeth) jsou upíři něco jako novodobá šlechta. Mocní, zhýralí, zcela lhostejní k životům běžných smrtelníků. Mají chuť se bavit, ale nevyhýbají se boji o moc.

Do jejich světa pronikáme společně s nájemním šoférem Bennym, kterého si objednají Blaire a Zoe, aby je vozil po nočních klubech v Los Angeles. Záhy Benny zjišťuje, že jeho pasažérky jsou několik set let staré upírky a je spolu s nimi vtažený do krvavého boje o nadvládu nad městem. Pokud chce zůstat naživu, nezbývá mu, než se s oběma dámami spojit.

Benny hraje Jorge Lendeborg Jr. (Bumblebee), Blaire a Zoe představují Debby Ryan (Nenasytná) a Lucy Fry (Vampírská akademie). Ve vedlejších upířích rolích vystupují například Alexander Ludwig, Alfie Allen nebo Megan Fox. Snímek natočil Adam Randall, který má za sebou průměrné kusy iBoy či Vidím tě. Noční zuby nicméně v traileru působí jako potenciálně příjemná oddechovka, kde spolu s Bennym prožijeme jednu hodně divokou party.

Netflix novinku do svojí nabídky zařadí 20. října.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu Noční zuby: Netflix nás vezme mezi zhýralé sexy upíry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu