Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál

Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Marvelovský vlkodlak bude zfilmovaný.

Zprávy o tom, že Marvel zfilmuje svůj vlkodlačí komiks Werewolf by Night, se objevily poprvé v roce 2019. Letos v létě filmař Kevin Smith zopakoval, že s ním má studio plány. Dříve nebylo jasné, jak bude marvelovský vlkodla divákům představený. Dostane vlastní film? Sérii? Vystoupí ve filmu či sérii někoho jiného?

Nedávno do celé věci vnesl jasno server The Wrap, podle kterého nás čeká něco trochu jiného. Werewolf by Night bude zpracovaný jako halloweenský speciál. Speciál má zatím Marvel v plánu oficiálně jeden, kdy se chystá vánoční speciál Strážců Galaxie. O tom režisér James Gunn prozradil, že bude pevnou součástí marvelovského univerza, bude uvedený na streamovací platformě Disney+ a bude mít zhruba tři čtvrtě hodiny. Od halloweenského speciálu nejspíš můžeme čekat něco obdobného.

The Wrap doplňuje, že natáčet se začne zkraje příštího roku. To by znamenalo, že by speciál mohl být připravený pro příští Halloween. Do hlavní role se hledá třicátník latinskoamerického původu.

Vlkodlak Jack se poprvé objevil v komiksu Marvel Spotlight #2 v roce 1971. Jeho schopností je přeměna ve vlkodlaka takřka kdykoli, i když není měsíc v úplňku, pouze pokud měsíc v úplňku je, nedokáže své přeměně v krvežíznivou bestii zabránit. V komiksech je většinou vykreslen jako anti-hrdina, jelikož své schopnosti nedokáže vždycky ovládat. Loni byla představená druhá verze postavy – Jake Gomez, člen kmene Hopiů, jehož rodina byla prokleta lykantropií a stává se terčem zlotřilé farmaceutické společnosti, jejíž zaměstnanci se snaží Jakeovu rodinu zneužít pro svůj byznys.

V tuhle chvíli není zřejmé, zda v halloweenském speciálu bude zpracována kterákoliv ze dvou verzí postavy anebo Marvel Studios vymyslí nějakou úplně novou. A je možné, že už brzy se dozvíme víc, protože Disney+ má na listopad naplánované představení svých budoucích projektů.

Obrázek: Marvel - komiksová předloha

Zdroj: The Wrap

Galerie: 4

Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál | Fandíme filmu Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál | Fandíme filmu Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál | Fandíme filmu Werewolf by Night: Po filmech a sériích Marvel chystá hororový speciál | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest