Blacklight: Liam Neeson se ve službách FBI dostane do průšvihu

Blacklight: Liam Neeson se ve službách FBI dostane do průšvihu | Fandíme filmu
Open Road Films
Nestárnoucí Neeson jde dál od jednoho ostříleného tvrďáka k druhému.

Poslední dobou se podivujeme nad tím, kolik filmů ročně stihne natočit Bruce Willis. Ale třeba takový Liam Neeson na tom také vůbec není špatně. V příštím roce s ním uvidíme hned tři novinky: Memory, Retribution a Blacklight. A nenechte se zmást Liamovým opakovaným vyhrožováním, že už pověsí bouchačku na hřebík. Jasně, že všechny jeho poslední i chystané filmy jsou akční, kriminální, nebo přinejmenším napínavé.

Naposledy jsme jej bez „sady speciálních schopností“ mohli vidět v roce 2020 v laskavých Vzpomínkách na Itálii. Pak už přišlo Pro balík prachů, Poslední výstřel a Mrazivá past. Dále už tedy zmiňovaná trojka novinek, z nichž nejblíž je právě Blacklight (UV lampa) jež bude přinejmenším v USA uvedené v únoru 2022.

Bezmála sedmdesátiletý Neeson si ve snímku zahrál Travise Blocka, kterého si FBI neoficiálně najímá na to, aby pomáhal agentům v utajení ven z nebezpečných situací. Travis má spoustu osobních problémů, a když se se zaplete do smrtícího spiknutí, tak si zcela evidentně ukousl daleko větší sousto, než na jaké stačí. Máme očekávat soudobý thriller, který „jako by vypadl z aktuálních novinových titulků“.

Snímek zrežíroval Mark Williams, jenž s Neesonem natočil už Pro balík prachů. Natáčelo se už koncem loňského roku v Austrálii. Dále hrají Aidan Quinn (Elementary), Emmy Raver-Lampman (The Umbrella Academy), and Taylor John Smith (Sharp Objects).

Podklady a foto: Open Road Films

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest