Fortress: Bruce Willis jako akční důchodce v super tajném rezortu

Fortress: Bruce Willis jako akční důchodce v super tajném rezortu | Fandíme filmu
Emmett/Furla Films
Willis na nový akčňák láká fotkou, kde by pohled mohl krájet beton!

Na některé věci se můžete v životě spolehnout. Na podzimní plískanice, českou národní spotřebu piva nebo na nikdy nekončící příval akčních béček s Brucem Willisem. Jen v letoším roce jsme hovořili o snímcích Cosmic Sin, Gasoline Alley, Killing Field, Soul Assassin, Paradise City, A Day to Die, Out of Death, Survive the Game, Corrective Measures a Vendetta. To je deset kousků! Že je to málo? Nebojte, ještě je tu The Fortress (Pevnost). O té už také jednou letos byla řeč, teď je tu ale první snímek, jež prokazuje, že jedenáctý Willisův příspěvek do letošní ročenky skutečně existuje.

Pro většinu z vás pravděpodobně tahle fotka bude to jediné, co z filmu uvidíte. Navíc se o ní dá říct jen to, že je extrémně mdlá. Bruce je oblečený zhruba tak, jako by se zrovna chystal do lesa na houby. Vyhlíží ven z betonové místnosti. A je trochu pomlácený. Tohle je vážně ta fotka, která davy hercových fanoušků naláká k tomu, aby si začali dělat v poličce místo na další DVDčko?

Toho místa by si preventivně měli každopádně udělat víc, protože dle dostupných informací jde toliko o první díl trilogie filmů. A pak že Bruce ztratil ambice! Kromě Willise v novince hrají Jesse Metcalfe, Chad Michael Murray a Kelly Greyson. Režíruje James Cullen Bressack, jenž za celou kariéru nenatočil nic koukatelného. Příběh se točí kolem utajeného rezortu pro vysloužilé americké tajné agenty. Do komplexu vtrhne skupina kriminálníků toužících po pomstě. Je na bývalém důstojníkovi (Willis) a jeho synovi (Metcalfe), aby situaci vyřešili. Natáčelo se letos na konci jara v Portoriku.

Podklady a foto: Emmett/Furla Films

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu