Úsvit Planety opic: Opice na koních a synopse

Úsvit Planety opic: Opice na koních a synopse | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Po prvních obrázcích z natáčení je tu první snímek přímo od štábu, ke kterému přidáváme oficiální synopsi.

Není to tak dlouho, co konečně začalo natáčení Úsvitu Planety opic (Dawn of the Planet of the Apes), a tak jsme před necelým měsícem mohli vidět první fotky z natáčení, na kterých si to „opi“ štrádovali po lesích v motion capture oblecích (podobně jako v jiném dnešním příspěvku Želvy ninja). Teď podobná fotka nepřišla od žádného paparazzi, ale přímo od režiséra Matta Reevese, a tak si můžeme prohlédnout setkání několika přeživších lidí a jezdeckou opičí hlídku, která je hezkým odkazem na původní filmy. Následuje oficiální synopse:

Populace geneticky vyvinutých opic se pod Caesarovou nadvládou neustále rozrůstá, ale hrozí jí nebezpečí od skupinky lidí, která přežila řádění ničivého viru, vypuštěného před deseti lety. Podaří se nastolit křehký mír, který však nemá dlouhého trvání a obě strany se brzy nacházejí na pokraji války, jejíž vítěz se stane dominantním druhem planety Země.

Již dříve jsme věděli, že si ve filmu zahrají Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer a Kodi Smith-McPhee, dále doplňujeme ještě Tobyho Kebbella (Hněv Titánů), Enriqueho Murciana (Traffic - Nadvláda Gangů) a Kirka Aceveda (seriál Fringe). Kromě nové fotky v galerii najdete také oficiální logo a připomínáme, že do našich kin se film podívá 22. května 2014.

Zdroje: Matt Reeves Twitter, Collider

Galerie: 2

Úsvit Planety opic: Opice na koních a synopse | Fandíme filmu Úsvit Planety opic: Opice na koních a synopse | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest