Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer

Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Robinsonáda z pouštní budoucnosti díky roztomilému robotovi dává vzpomenout třeba na Wall-Eho.

Streamovací služba Apple TV+ představila v prvním traileru svou lákavou podzimní novinku. 5. listopadu uvede sci-fi Finch (dříve známou jako Bios), kde se spolu s Tomem Hanksem vydáme do apokalyptické pustiny. Většinu lidstva smetla ze zemského povrchu solární bouře. Hanksův hrdina Finch přežil v krytu, kde se mu podařilo najít společnost v opuštěném psovi. A protože je Finch schopný inženýr, dá si z dostupných součástek dohromady robotického parťáka. V rámci možností to vypadá, že jej čeká relativně spokojený sklonek života. Avšak to by se nesměla blížit nová bouře, která hrozí trojici zahubit.

V traileru je vidět, že Hanks hraje dalšího dobráka, kteří mu od přírody jdou. Robot je správě roztomilý a díky němu dává snímek vzpomenout na Wall-Eho, Velkou šestku, Chappieho nebo třeba Číslo 5. Osamělý boj muže s nástrahami písečné pustiny pro změnu připomíná třeba zase Marťana. Dohromady bychom mohli dostat napínavý příběh plný naděje, kde nebude nouze ani o divácké dojetí, ani o napětí.

Film jako svůj teprve druhý celovečerní film (Repo Men) natočil Miguel Sapochnik, úspěšný režisér seriálové Hry o trůny, pro niž natočil její velké bitevní epizody. Snímek napsali málo známí Ivor Powell a Craig Luck. Robota ztvárnil Caleb Landry Jones (Uteč, Tři billboardy kousek za Ebbingem). Producentem filmu je Robert Zemeckis, jenž s Hanksem natočil Forresta Gumpa a Trosečníka).

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 4

Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer | Fandíme filmu Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer | Fandíme filmu Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer | Fandíme filmu Finch: Tom Hanks v postapokalyptické pustině postavil robota a chová psa - trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest