Kingpin se zřejmě vrací do světa Marvelu

Kingpin se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu
Netflix/Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
A nemusel by být jednou marvelovskou postavou z Netflixu, která dostane šanci v provázaném filmovém světě Marvelu.

Marvel seriály z Netflixu mají zvláštní postavení. Samy se tváří, jako že se odehrávají ve světě, v němž Avengers odrazili útok Lokiho sil na New York. Objevila se celá řada zmínek, jež k širšímu marvelovskému světu odkazovala. Naopak to ale nikdy nefungovalo. Filmový svět Marvelu nikdy seriály z Netflixu v potaz nebral. Dokonce to šlo tak daleko, že herci, kteří ztvárnili postavy v Netflix seriálech, dostali nové role ve filmech. Nejvýraznější je v tomhle Mahershala Ali, jenž v Luku Cageovi ztvárnil záporáka Cottonmoutha, jen aby byl později obsazený do marvelovských filmů jako lovec upírů Blade.

Seriály od Netflixu měly rozmanitou úroveň, avšak minimálně s castingem byli diváci u většiny postav spokojení. Platilo to hned u úvodní série Daredevil, kde od zrušení seriálu fanoušci neustále volají po tom, aby se Charlie Cox vrátil v roli slepého bojovníka se zločinem a Vincent D'Onofrio jako zavalitý král podsvětí – Kingpin. Dlouhá léta se pouze objevovaly nejrůznější kachny, popřípadě herci básnili o tom, že když by byla příležitost se vrátit, tak to určitě udělají. Teprve letos to ale konečně vypadá, že by modlitby fandů mohly být vyslyšeny.

Nejdříve Vincent D'Onofrio lajkoval tweety, které šířily divoké zvěsti o tom, že se vrátí do role Kingpina v minisérii Hawkeye. Následně se snažil nadšení příznivců brzdit, když jim vzkázal, že podobné příspěvky lajkoval vždycky, protože má roli prostě rád. Nicméně záhy Kingpinův návrat potvrdil také server The Cosmic Circus.

Ten uvádí, že se má skutečně vrátit v sérii Hawkeye a naznačuje, že by tentokrát mohl vypadat trochu jinak – konkrétně být maličko větší, jak jsme zvyklí z komiksů. The Cosmic Circus také spekuluje, že by Kingpin mohl být představený ve spojitosti s postavou Echo (Alaqua Cox), jež má brzy dostat vlastní spin-off a v komiksech je Wilson Fisk (Kingpin) zodpovědný za smrt jejího otce. Server také naznačuje, že existuje důvod, proč má Hawkeye premiéru zrovna koncem listopadu a na Twitteru redaktorka Lizzie Hill rovnou tvrdí, že nemá nejmenší pochybnosti o tom, že v prosincovém snímku Spider-Man: Bez domova vystoupí Charlie Cox jako Daredevil.

Aktuálně se tedy zdá, že společně se Spider-Manem se otevřou dveře nejen ke starším pavoučím filmům, ale také k marvelovským postavám z Netflixu. Uvidíme, zda se studio zastaví pouze u Daredevila a Kingpina, anebo se pustí do přetahování známých postav ve větším měřítku.

Foto: Marvel

Zdroje: The Cosmic Circus I, II, Lizzie Hill, Vincent D'Onofrio I, II, III

Galerie: 2

Kingpin se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu Kingpin se zřejmě vrací do světa Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest